Reality & TV Show

Muzika

Vesti

antonio de la rua najnovije vesti

Razvode se Melani Grifit i Antonio Banderas!

Razvode se Melani Grifit i Antonio Banderas!

U poslednje vreme holivudski parovi se razvode brzinom kojom neki menjaju čarape - najpre Demi Mur i Ešton Kučer, pa Džoni Dep i Vanesa Paradi, a koliko juče Tom Kruz i Kejti Holms. Magazin "Nešenel enkvajer" u svom najnovijem broju piše da se još jedan slavni par, Melani Grifit i Antonio Banderas, trenutno suočava sa krupnim bračnim problemima koji bi mogli da ih dovedu do razvoda.

Pročitaj više

Antonio Banderas: Melani i ja ne vodimo ljubav kao pre

Antonio Banderas: Melani i ja ne vodimo ljubav kao pre

Antonio Banderas je već 15 godina u braku sa Melanie Griffith, a njihov brak jedan je od retko stabilnih u Holivudu. Glumac je otkrio kako njegova supruga i on ne vode ljubav onoliko često koliko su to radili dok su bili u vezi. " Mi održavamo brak svežim. Verujemo da ne moramo biti onakvi kakvi smo bili pre braka da bismo ostali zajedno. Nekad imate izazov da sve bude kao prvih šest meseci ali to prođe. Morate shvatiti da dolaze nove stvari", izjavio je Antonio. "Tačno je da brak od 15 godina u Holivudu zvuči nestvarno ali porodica je ono što nas drži zajedno. Moj posao je moj posao a deca su svetlost mog života", dodao je Banderas.

Pročitaj više

Antonio Banderas zavodio Evu Longoriju

Antonio Banderas zavodio Evu Longoriju

Antonio Banderas i Eva Longoria bili su glavne zvezde dobrotvorne večere Starlite Gala u Španiji na kojoj je indijski pisac Deepak Chopra dobio nagradu za humanitarno delo. Iako je Eva došla u pratnji supruga Tonyja Parkera, a Antonio sa suprugom Melanie Griffith, to ih nije sprečilo da pre samog početka ceremonije koju su njih dvoje vodili, razmene nekoliko šala i osmeha.

Pročitaj više

>