Ovan mesečni
Ovan

OVAN

21.3.- 20.4.

Mesečni horoskop za maj 2020.


Svet i vaš deo njega, dramaticno su se promenili u poslednje vreme. Ovog meseca, kada su tri planete pozicionirane retrogradno, život se ponovo menja, ali ovo je prilika da usporite, dodete do daha i preispitate se. Sunce je u znaku Bika tokom prve tri nedelje maja, stavljajuci u prvi plan vaše finansije, bliske obaveze i samopoštovanje. Kako se pun mesec u Škorpiji poravnava 7. maja, energija dostiže svoj vrhunac i donosi snažnu transformaciju u finansijskoj situaciji i/ili intimnoj vezi. Na kraju ste ciklusa, ali ovo je krcenje puta ka vec´em izobilju, prosperitetu i šansama za ostvarivanje vaših snova. Ovo takode pokrec´e niz dešavanja tokom meseca. Saturn je krajem Marta ušao u Vodoliju, testirajuc´i prijateljstva i ogranicavajuc´i slobodu. Sada, Saturn postaje retrogradan u Vodoliji desetog u mesecu, te postoji osec´aj se da se zidovi ruše, što donosi slobodu i priliku za obnavljanje veza i srušenih mostova. Komunikacija se poboljšava kada Merkur sutradan ude u znak Blizanaca i donosi priliku za informacije, razgovore, dublje razumevanje i šansu da razjasnite mnoge stvari. Mars je u Ribama od 12. Maja do 27. Juna, a vi ste spremni da se povucete iz svojih odnosa, radi dubljeg istraživanja vase duše i introspekcije. Takode, tog istog dana, Venera postaje retrogradna u Blizancima, donosec´i razgovore sa partnerima ili informacije o licnim, finansijskim i kreativnim vezama i situacijama, dok vas vuce da preispitate svoje nedavne odluke i izbore, kao i da pregovarate o dogovorima. Prihvatite svoje tajne želje i podsvesne strahove, te budite strpljivi dok ucite o drugoj strani price. Kako se Jupiter postavlja retrogradno u Jarcu cetrnaestog u mesecu, postoje važna profesionalna dešavanja, koja otkrivaju vec´i potencijal i obeležavaju vreme proširenja i istraživanja vaših ambicija. Ne radi se samo o vašem uspehu - ovo se takode odnosi i na vašu zaostavštinu. Kako Sunce 20. Maja bude ušlo u znak Blizanaca, nakon cega sledi mlad mesec u Blizancima dva dana kasnije, ulazite u novi komunikacioni ciklus, vodec´i strastvene razgovore, nudec´i plodonosne moguc´nosti i ideje, zajedno sa mnogim izborima koji ce biti pred vama. Budite iskreni prema sebi kada je u pitanju ono što želite, verujte svojim instinktima i intuiciji, i moc´i c´ete da pravite izbore koji su ispravni za vas. <h3>Povoljni dani:</h3> 4, 17, 24 <h3>Dani izazova:</h3> 3, 10, 22


Ovan 21.3.- 20.4.

Mesečni horoskop za maj 2020.


Svet i vaš deo njega, dramaticno su se promenili u poslednje vreme. Ovog meseca, kada su tri planete pozicionirane retrogradno, život se ponovo menja, a ..

Pročitaj više

Bik 21.4.-21.5.

Mesečni horoskop za maj 2020.


Vi ste ovog meseca u svom element, dok Sunce prolazi kroz vaš znak. Ipak, uz tri planete koje su retrogradne, ukljucujuc´i vašu vladaricu Veneru, o ..

Pročitaj više

Blizanci 22.5.- 21.6.

Mesečni horoskop za maj 2020.


Sunce je u Biku dok ulazite u Maj mesec . Ovo je doba godine kada se povlacite da se odmorite, napunite baterije i pomladite, pre nego što Sunce ude u v ..

Pročitaj više

Rak 22.6. - 22.7.

Mesečni horoskop za maj 2020.


Život vam se dramaticno razvija iz srži. Ovaj mesec donosi više promena, ali ovo je šansa za stabilizaciju, rekonstruisanje, integrisanje i ..

Pročitaj više

Lav 23.7.- 22.8.

Mesečni horoskop za maj 2020.


Svet se promenio i ponovo se menja ovaj mjesec, ali ovo je vaš test da ostanete postojani u doba promena. Sa Suncem u tranziciji ka Biku tokom prve tri n ..

Pročitaj više

Devica 23.8. - 22.9.

Mesečni horoskop za maj 2020.


Vaš svakodnevni život i rutine su se dramaticno promenile u poslednje vreme, uz vrlo malo vremena i prostora za prilagodavanje. Ipak, postoje ..

Pročitaj više

Vaga 23.9. - 22.10.

Mesečni horoskop za maj 2020.


Život se drasticno promenio za vas nedavno. Ovaj mesec dolazi uz više promena, ali ovo vam takode daje šansu da se stabilizujete, prilagodite ..

Pročitaj više

Škorpija 23.10.- 22.11.

Mesečni horoskop za maj 2020.


Gradite novi život, na novim osnovama. Postoje veliki pomaci koji se odvijaju ovog meseca, obeležavajuc´i fazu unutrašnjeg strukturisanja, ..

Pročitaj više

Strelac 21.11.- 21.12.

Mesečni horoskop za maj 2020.


Život i vaše rutine su se iznenada i dramaticno promenile u poslednje vreme. Prilagodavate se svom novom životu dok ulazite u mesec Maj, a ..

Pročitaj više

Vodolija 20.1.- 19.2.

Mesečni horoskop za maj 2020.


Nakon svih nedavnih previranja, Maj donosi šansu da se stabilizujete i da budete prizemljeni. Sunce je u Biku prve tri nedelje u mesecu, ..

Pročitaj više

Ribe 20.2.- 20.3.

Mesečni horoskop za maj 2020.


Život je dramaticno zaokrenuo nedavnu prošlost, a sada, kad udete u mesec Maj, Sunce je u Biku i osvetljava vaš komunikacijski sektor, donosec´i ..

Pročitaj više

>