Region

Svet

Jelenu Kostov lezbejke napale nožem

Pevačica Jelena Kostov doživela je nedavno pravu dramu kada su je u jednom klubu u Požarevcu nožem napale dve lezbejke u toaletu.

Jelenu Kostov lezbejke napale nožem



U početku devojke su bile jako prijatne, slale su joj piće, sveće, slikale se, a kada je pevačica odbila da igra sa njima postale su jako neprijatne. Sačekale su je u toaletu i uz pretnju nožem počele da viču na nju.

"Šta umišljaš, glupačo, šta misliš, da ako si riba misliš da možeš tako da se ponašaš"? Nabile su je uza zid i držale za vrat, pa je Jelena molila da je puste. Jedna je stezala za vrat, dok je druga iz torbe vadila nož. Rekla je da će je izbosti i smejala se. Jelena je počela da vrišti i otima se, a u tom trenutku je uletelo obezbeđenje. Neko od prisutnih je video šta se događa pa je pozvao momke.

Jelena je još uvek u šoku zbog neprijatne situacije koja joj se dogodila: "Jako neprijatno iskustvo" - kaže pevačica i dodaje:

"Nije mi jasno kako su te dve devojke uspele da unesu nož u diskoteku pored obezbeđenja. Hvala bogu, pa su me ti momci izvukli, inače ne znam šta bi bilo. Jako sam se uplašila jer sam videla da su agresivne i pijane. Na sreću, dobro sam prošla. Šta se sve dešava mojim kolegama, pa prežive. ovo je prva neprijatna situacija u mojoj karijeri" - zaključila je Jelena.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>