Region

Svet

Brendon VB: Bojana je zaljubljena u Marijanu

Učesnik koji je osvojio najviše simpatija publike Branislav Radonić Brendon, ispričao je u jednom intervjuu šta se sve dešavalo u kući, šta su mu rekli roditelji i da li je naklonjen istom polu.

Brendon VB: Bojana je zaljubljena u Marijanu



Što se tiče reakcije njegovih roditelja, Brendon kaže da su oni ponosni na njega, ali da su ih pogodili pojedini naslovi po novinama.

"Oduševljeni su! Pogodili su ih neki naslovi iz štampe, ali su se izborili s tim." - rekao je Brendon i dodao da je bio na gej paradi i da svako treba da bude ono što jeste.

" Podržavam različitosti. Svako treba da bude ono što jeste!"

Takođe je odgovorio da nije gej i da je trenutno srećno zaljubljen: "Moja seksualnost je složena stvar. Trenutno imam devojku, lepo mi je s njom."
Njegov favorit je od samog početka bila Marijana, jer je kako kaže jedina pokazala emocije.

"Pokazala je emocije i zato je podržavam.Podržavam seks u VB, i ja bih ga imao da je proradila hemija s nekim u kući." - rekao je Brendon i dodao, da je on svoje seksualne nagone uspeo da iskontroliše.


" Neki su masturbirali u kutijama, ali meni to ne bi prijalo."

Na pitanje, šta misli u koga je Bojana zaljubljena, baletan je ko iz topa odgovorio: "U Marijanu! Koliko lud treba da budeš da bi legao u krevet sa dvoje koji se seksaju?!"

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>