Region

Svet

Marijanin prijatelj: Nemeš je isti kao Ekrem Jevrić

Prema rečima izvora Marijani Čvrljak, po završetku finala Velikog brata, pobednica  je pokupila stvari i otišla kući kako bi utehu pronašla u krugu svojih najmilijih.

Marijanin prijatelj: Nemeš je isti kao Ekrem Jevrić



"Marijana je žrtvovala brak i ugled zarad tog dečka, a on joj je vratio ignorisanjem i javnim poniženjem. Kako sam čuo, naša zajednička prijateljica joj je rekla da ne tuguje jer je on isti kao onaj Ekrem Jevrić! U prvi mah nije znala o kome joj priča, ali kad joj je objasnila, uspela je da je nasmeje i složila se sa njom u potpunosti. Kako mi je prenela, rekla je da su isti, obojica su pevači u pokušaju željni slave i pod pritiskom porodice menjaju mišljenje preko noći" – rekao je izvor blizak Marijani i dodao:

"Marijana je i dalje u šoku. Prvo sama ta izolacija, sad i sve ovo što ju je zadesilo posle, nije joj lako, ali ima rodbinu i prijatelje uz koje će sve prebroditi. Mnogo ju je povredila Nemeševa reakcija i odluka. Nije to nikako očekivala od njega. I sami znate šta je sve žrtvovala zarad ljubavi sa njim. Mislim da će joj biti potrebno dosta vremena da se vrati u normalu. Siguran sam da će kada joj se utisci slegnu imati šta da vam kaže" - zaključio je izvor.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>