Region

Svet

Soraja VB: Razbila sam predrasude o atraktivnim devojkama

Prva izbačena učesnica iz kuće Velikog brata Soraja Vučelić, otkrila je voditeljki Marijani u intervjuu da je jako srećna što je izdržala 106 dana u ne baš tako normalnim uslovima.

Soraja VB: Razbila sam predrasude o atraktivnim devojkama



Soraja je demantovala priče koje su se ovih meseci pisale po medijima. Objasnila je da nije agresivna i da su to ljudi mogli da shvate na osnovu vremena koje provela u kući. Takođe je dodala da nikada nikome nije lupila šamar u avionu.

Izjavila je da nema dečka i da joj se ni jedan momak iz kuće nije dopao. U kući ni jedan muškarac nije bio po njenom ukusu, a od devojaka najlepše su joj Antonija, Tamara i Marijana. Svoje prijateljstvo će nastaviti sa Duškom, Horvatom, Milom i Antonijom.

Sa Marijanom tvrdi da nije imala problem, ali jednostavno nije našla zajednički jezik i da su situacije u kući bile takve, pa su počeli da nastaju problemi. Inače, Sara tvrdi da su pojedine ukućanke o njoj imale predrasude od kada je ušla u kuću, ali da su joj se kasnije izvinjavale i govorile da nije takva kakvom su je smatrale.

Na kraju razgovora Soraja nije želela da komentariše da li je ljubav između Nemeša i Marijane iskrena. Takođe nije obraćala pažnju na njihov seks koji se dešavao, jer je to nije ni zanmalo.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>