Region

Svet

Ivana Pavković pobeđuje u Zvezdama Granda? (Video)

Sutra će se u "Beogradskoj areni" održati finale takmičenja  "Zvezde Granda", a po mišljenju mnogih muzičkih stručnjaka pobediće Ivana Pavković iz Bora, koja je ispala iz takmičenja, pa se vratila u baražu.

Ivana Pavković pobeđuje u Zvezdama Granda? (Video)



Ivana je po mišljenjima većine pevača i kompozitora najbolji vokal i to su rekli: Marina Tucaković, pevač Saša Matić, kao i voditeljka Suzana Mančić.

Osmorka finala, u sastavu Mirjana Mirković, Bojana Šarović, Ivana Pavković, Dragi Domić, Stefan Petrušić, Andrija Marković, Milan Mitrović i Mišel Gvozdenović je od strane svih kompetentnih muzičara okarakterisana kao veoma kvalitetna.

Neki su izdvojili svoje favorite, kao što se na primer Goci Božinovskoj dopada MIlan Mitrović, koji je favorit i Olji Karleuši i Draganu Stojkoviću Bosancu, a svi su bili saglasni da on poseduje izuzetnu harizmu.

Bojana Šarović iz Subotice je osvojila Milutina Popovića Zahara, a Kebu i Cakanu Mirjana Mirković. Dragi Domić je favorit Snežane Đurišić i Stojanke Novaković Stoje, dok su mnogi od njih zažalili što je ispala Mirjana Aleksić i ćerka Goce Božinovske, Jelena Vučković.

Ipak, pobednik je samo jedan i u subotu ćemo videti da li će se prognoze naših estradnih umetnika obistiniti i ko će to snimati svoj prvi album za "Grand".

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>