Region

Svet

Porodica Čvrljak: Nećemo kamenovati Marijanu kad izadje

Rijaliti šou Veliki brat polako ulazi u završnicu, a za nepunih dvadesetak dana saznaće se ko će otići kući bogatiji za 100.000 evra. Iako porodica Marijane Čvrljak tvrdi da će je primiti nazad u svoju rodnu kuću u Kninu, sa druge strane porodica Marijaninog supruga tvrdi da je samo pitanje vremena kada će se njih dvoje razvesti.

Porodica Čvrljak: Nećemo kamenovati Marijanu kad izadje



Sestra Ivana Čvrljaka Dragana otkrila je, da će njihov razvod uskoro biti i službeno završen, jer je Ivan odavno podneo papire za razvod. "Da, istina je. Ivan je podneo zahtev za razvod" – rekla je Ivanova sestra Dragana i dodala:

"Kad je reč o Marijani, i dalje mislim da nije ni loša ni zla osoba, nego da je u određenom trenutku donela pogrešnu odluku. Nećemo je kamenovati kad izađe niti ćemo je dočekati na nož. Želimo joj sve najbolje u životu, ali mislim da je u ovom slučaju razvod jedino logično rešenje. Kad je reč o Korini, na mom je bratu i Marijani je da se dogovore oko starateljstva, ali mislim da će je podjednako viđati."

Marijanina mlađa sestra Maja Kovačević kaže da jedva čeka trenutak kada će zagrliti svoju sestru.

"Velikog brata više i ne gledam, isključila sam se iz svega jer radim – rekla je Maja. -U poslednje vreme sam doživela najgore stvari koje je neko mogao da doživi. Naravno, da ni meni ni celoj porodici nije drago zbog Marijaninog ponašanja. Ali želim da zna kako je volimo najviše na svetu. Jedva čekam da je zagrlim i izljubim. Svi smo uz nju. Kad je reč o njoj i Nemešu, ne zanima me ta veza, ne zanima me nikakav Nemeš. Samo me zanima moja sestra i to hoće li biti dobro nakon što izađe."

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>