Region

Svet

Sting skroman pred nastup u Areni (Video)

Slavni britanski pevač Sting održaće sutra koncert u "Beogradskoj areni" sa početkom u 20h. Muzičar nije imao nikakve specijalne zahteve, premda, su svi već navikli kako su velike zvezde razmažene, on je poželeo samo udoban kauč, fotelju i veliku zelenu biljku u svojoj hotelskoj sobi.

Sting skroman pred nastup u Areni (Video)Odmah po dolasku na aerodrom, Sting će otići na snimanje emisije "Veče sa Ivanom Ivanovićem", zatim će se odmoriti u hotelu pred generalnu probu.

Slavni muzičar će na koncertu izvesti 30 svojih pesama ali u nešto drugačijem aranžmanu, prilagođenih izvođenju sa simfonijskim orkestrom. Pesme: "A thousand years", "All would envy", "Desert rose", "Englishman in New York", "Every breath you take" i "Every little thing she does is magic" samo su neke u kojima će uživati svi posetioci ovog spektakla.

Karte se prodaju po cenama od 3.300, 3.500, 4.300, 4.900, 5.500, 5.900, 6.500 dinara na prodajnim mestima "Beogradska arena", Bilet centar Beograda, Eventim, "Ušće" šoping centar, knjižare "Delfi“ i "Vulkan“.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

sting

Povezane vesti:


>