Region

Svet

Stanija Dobrojević: Hju Hefner je upamtio ko sam (Foto)

Fotomodel Stanija Dobrojević iz Novog Sada do kraja ove godine bi mogla da se nađe na naslovnoj strani magazina "Plejboj". Stanija već godinama živi i radi u Americi, a nedavno je upoznala Hju Hefnera na nekoj od njegovih žurki, slikala se naga i ušla u najuži izbor za naslovnu stranu najpoznatijeg magazina za dečake.

Stanija Dobrojević: Hju Hefner je upamtio ko sam (Foto)



U konkurenciji je 12 devojaka ali se Dobrojevićeva nada da će baš ona biti nova zečica, a otkrila je svoje utiske nakon upoznavanja Hefnera za koga je uvreženo mišljenje da je spavao sa svim zečicama. " “True Hollywood Story”, Hjuova objavljena biografija, kao i objavljenje knjige pojedinih zečica, potrvrđuju da je mit istinit. Bio je sa najlepšim devojkama sveta dok ga nije izdala “snaga”! Mada, ženi se u junu sa 24-godišnjakinjom, neka im je sa srećom!", rekla je.





Stanija je u jednom intervjuu još govorila i o utiscima koje nosi iz "Plejbojeve" vile: "Sećam se kada se otvarala kapija i sam ulazak u “Playboy Mansion” je bio trenutak kada su moji snovi i očekivanja postali stvarnost! Neverovatan trenutak! Prva sam Srpkinja koja se našla u kući Hjua Hefnera, među poznatim glumcima, sportistima i ličnostima iz Holivuda. Žurke su glamurozne, organizacija se potrudila da devojke budu tretirane kao kraljice. Ja kao mala crnka (među svim onim plavušama), koja dolazi iz male zemlje za koju mnogi Amerikanci nisu ni čuli, izabrana sam u 12 najlepših, što ni u jednom trenutku nisam očekivala", ispričala je.

Dobrojevićeva je bila u vezi sa Gojkom Kačarem, povezivali su je i sa fudbalerom Smiljanićem i sa Vladom Stanojevićem, a ona je rekla: "To mi smeta. Nikoga ne interesuje ozbiljna priča ko sam ja i čime se bavim, nego im je cilj samo da me spoje s nekim i da izađe totalno izmišljena ljubavna priča."






Stanija je rekla kako joj se kada dođe u svoju zemlju udvaraju mnogi momci i da njen izabranik mora biti poreklom iz Srbije ali i jak, moćan, karakteran i da samo takvog može voleti i poštovati, a mi sumnjamo da je atraktivna manekenka sve ovo vreme u Americi apstinirala.


Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>