Region

Svet

Zdravko Čolić i Sting u emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem"

Poznato je da će sledećeg petka u gostima kod Ivana Ivanovića biti slavni Sting ali ono što je takođe bitno da će rame uz rame sa britanskim muzičarem sedeti Zdravko Čolić, koji već 15 godina nije dao intervju u jednoj televizijskoj emisiji. 

Zdravko Čolić i Sting u emisiji



Ivan je o svemu prokomentarisao: "Od samog početka emitovanja emisije "Veče sa Ivanom Ivanovićem", moje ambicije su bile da u goste dovedem neku svetku zvezdu i naravno da se trud isplatio jer će upravo Sting sedeti preko puta mene 10. juna u studiju "Prve srpske televizije". Zanimljivo je da on neće biti jedini gost, već sam odlučio da baš u toj emisiji s njim gostuje i "naš Sting", a to je naravno legendarni Zdravko Čolić! Jedina osoba koju mi imamo kao odgovor na Stinga je Čola."

Ivanović je još istakao da mu je čast što je Čola pristao da gostuje u emisiji, a da Sting kao svetska zvezda nije imao nikakve specijalne zahteve, osim, da jedina tema bude muzika. Kako će se Ivan snaći i da li će biti opušten kao i uvek, videćemo, a možda će i Zdravko prvi put sresti kolegu, pa će i to biti zanimljivo gledaocima.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>