Region

Svet

Vesna Zmijanac u stranci Velje Ilića

Vesna Zmijanac nedavno je pristupila stranci Nova Srbija. Ovu vest potvrdio je i lider te partije Velimir Ilić, koji kaže da je on lično potpisao Vesninu pristupnicu i da mu je jako drago da je konačno pristala da uđe u stranku, jer su, kako Velja navodi, već godinama jako dobri prijatelji.

Vesna Zmijanac u stranci Velje Ilića



Vesna nije želela da potvrdi ovu informaciju, ali je rekla da će vrlo rado pristupiti nekoj stranci ako se nešto desi za boljitak njenog kraja u kome živi. Vesna je takođe rekla da je Velja njen veliki prijatelj.

"Nikada nisam bila član nijedne političke stranke, a sad me je i te kako interesovalo šta imaju da ponude ovom kraju, pošto je ovde kolaps. Sve što želim, od koje god stranke, jeste da mesto Garaši, koji se nalaze na obroncima Bukulje, u kojem se nalazi Garaško jezero, konačno dobije vodu!"



"Nepojmljivo mi je da se sva okolna mesta napajaju vodom iz ovog jezera, a da Garašani koji ovde žive nemaju vodu, da kao siročići gledamo u to isto jezero i da se kupamo kišnicom, a da se sa tog jezera napajaju Aranđelovac i sva ostala mesta. Ja nemam taj problem jer imam bunare iz kojih crpim vodu za svoje potrebe, ali ostali meštani imaju, i to velike.

"Sva deca su otišla u grad, kao i njihovi roditelji, a masa vikendaša iz Beograda više ni ne dolazi, sve zbog vode. Evo, ako nam Veljina stranka bude sprovela vodu, navijaću za njih!" -izjavila je Vesna Zmijanac.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>