Region

Svet

Veliki brat: Nemeš rekao da bi bio sa Antonijom

Igra istine koju su stanari kuće Velikog brata juče igrali u sklopu dnevnog zadatka se izgleda najviše dopala Soraji. Pošto joj je Vlado rekao neke stvari pre nego što je otišao iz kuće o Marijani i Nemešu, odlučila je da to iskoristi kako bi ih provocirala.

Veliki brat: Nemeš rekao da bi bio sa Antonijom



Sara je prvo upitala Nikolu da li su ga neki ljudi u kući razočarali, na šta je on potvrdno odgovorio. Aludirala je na to kako ih je Nemešević prešao u vezi sa zadatkom sa kutijama, zbog čega su se njih dvojica skoro posvađali. Onda je pecnula Nemeša pitanjem da li bi voleo da ima nešto sa Antonijom, na šta je on odgovorio da bi.
Posle je došla na red Marijana koju je pitala da li žali što se posvađala sa Bojanom, a ova se ponovo branila rečima da nije ona tu ništa kriva i da joj je žao.

Juče su Marijana i Nemeš pričali o njihovoj budućnosti i izgleda nisu došli do bilo kakvog zaključka jer je Nemeš pun optimizma a Marijana je priznala kako ne bi živela s njim. Da li je razlog njena ćerka ili je Marijana besna što njen dragi iznosi pozitivne komentare o drugim ukućankama ne možemo da tvrdimo. 

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>