Svet

Region

Maraja Keri rodila blizance

Pevačica Maraja Keri porodila se juče u 12:07 časova, a na svet je donela blizance – devojčicu koja je prva ugledala svetlost dana, i dečaka. Sindi Berger, predstavnica za

Maraja Keri rodila blizance


medije slavne pevačice, potvrdila je da se Maraja porodila danas u bolnici u Los Anđelesu, i da je rodila devojčicu tešku 2.35 kilograma i dečaka, teškog 2.44 kilograma.

Nakon porođaja, po rečima Sindi Berger, srećni par je slušao Marajinu pesmu “We Belong Together”, i time se ostvarila Kenonova predikcija da će za treću godišnjicu razmeniti zavete u bolnici. Što se tiče imena za bebe, ona još nisu poznata, ali je za magazin “Pipl” Kenon u januaru izjavio da će biti jedinstvena.

"Neće imati luda imena, kao naprimer Karburejter ili slično. Ali definitivno će biti
jedinstvena – izjavio je glumac .Kako piše magazin “Extra”, pevačica, koja očekuje dečaka i devojčicu, zakazala je carski rez za danas, jer je 30. april datum kada se pre tri godine udala za Nika Kenona.

“Ovu godišnjicu ćemo slaviti u bolnici. Mislim da ćemo obnoviti bračne zavete u bolnici ovaj put”,  rekao je Nik Kenon u emisiji “The Talk” pre par dana, i time unapred objavio datum porođaja.

Izvor: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>