Region

Svet

Brena, Boba i Saša ipak nerazdvojni (Video)

Gostujući u emisiji Saše Popovića "Narod pita", Lepa Brena i Boba Živojinović demantovali su pisanje medija da su u svađi sa direktorom Granda i potvrdili da je njihovo prijateljstvo sa Sašom Popovićem neraskidivo.

Brena, Boba i Saša ipak nerazdvojni (Video)



“Nikada se nismo posvađali! Od kada se znamo, već decenijama nikada ni ton nismo povisili tokom razgovora. Ništa od ovoga što se o odnosu Bobe, Brene i mene pisalo ovih dana, nije tačno. Naše prijateljstvo je doživotno i neraskidivo! Svi koji nas znaju potvrdiće da se nikada nismo posvađali, evo reci ti kume“, rekao je Saša, a potom se okrenuo ka Bobi koji je sa osmehom potvrdio Sašinu priču.

"Slažem se sa Saletom, sve što se pisalo o raskidu našeg partnerstva i prijateljstva je glupost. Ovde smo se okupili kako bi pokazali da među nama sve odlično funkcioniše, družimo se kao i svih ovih godina i ništa se nije promenilo. Ono što mogu da potvrdim je da će „Grand“ biti veći i jači“, rekao je Boba dok je Brena sve prihvatala sa osmehom klimajući glavom, a potom je Popović istakao i prijateljstvo sa vlasnikom televizije „Pink“, Željkom Mitrovićem.

"Sa Mitrovićem sarađujemo 16, a 13 godina je od kako je na 'Pinku' emitovana prva 'Grandova' emisija. Takođe, pokrećemo i dve nove emisije koje uključuju i 'Zvezde Granda' koje. Dakle, krećemo u nove pobede sa 'Pinkom', rekao je Saša gledaocima u emisiji „Narod pita“.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>