Region

Svet

Dragana: Sara je dvolična, Nirmal bi gazio i preko mrtvih

Dragana Strahinjić nakon izbacivanja iz kuće „Velikog brata", poručuje da ne bi imala seks ni sa jednim muškarcem zarad opstanka u rijalitiju. Najomraženija takmičarka tvrdi da su Soraja Vučelić Sara i Nirmal Kukić dvolične i sujetne osobe koje će uskoro pokazati svoje pravo lice.

Dragana: Sara je dvolična, Nirmal bi gazio i preko mrtvih



”Soraja je devojka koja bi sve uradila zarad popularnosti! Ona i Nirmal su dvolične, sujetne osobe koje na sve načine grabe da bi se dokopale glavne nagrade, a svoje pravo lice će tek pokazati. Iskreno bih volela da njih dvoje sledeći izlete iz rijalitija”, revoltirano priča atraktivna brineta o svojim dojučerašnjim ukućanima i nastavlja:

”Od početka sam u kući tražila prijatelja, a naišla sam na odbijanje većine takmičara. U jednom trenutku sam se sprijateljila sa Džordžom, ali daleko od toga da mi se on svideo kao muškarac. Inače, nikada ne bih imala seks sa nekim da bi ostala što duže u kući jer mi takav tip reklame ne treba. Sa druge strane, niko mi se nije svideo da bih otišla toliko daleko”.

Dragana se osvrnula i na vezu između Nikole Nemeševića Nemeša i Marijane Čvrljak.”Marijana je lepa žena i jasno mi je zašto se Nemeš zaljubio u nju. Međutim, ja ne mogu da joj sudim, ali je i ne opravdavam. Ne bih volela da sam u takvoj situaciji”, kaže Dragana. Dragana smatra da nije bila toliko negativna u kući koliko se pričalo o tome i što su joj najviše zamerili ostali, ali da je boravak na otpadu učinio svoje. Takođe, Nirmal je sve vreme, od samog početka bio neprijatan prema njoj i otvoreno pokazivao netrpeljivost, pa, kako kaže, u takvom okruženju nije moguće biti potpuno pozitivan i ponašati se kao da se ništa ne dešava.

“Ako sam i bila negativna, to je poteklo od ostalih. Ema me je oduševila, ona je, po mom mišljenju, sasvim OK lik. Posebno cenim kod nje što ne spletkari, jaka je ličnost i nema problem sa tim da kaže ono šta misli svakom u lice. Nadam se da će pobediti. Dule i Nemeš su mi bili OK do jednog trenutka, ali videćemo, polako padaju maske pa će i gledaoci videti kakav je ko”, priča Dragana, koja, kako kaže, ne može da veruje da je Nirmal za nju rekao da je sujetna i da je zato nominuje.

“Da sam ja sujetna, izrekla je najsujetnija osoba koju sam u životu upoznala, Nirmal! On je jako loš čovek. Ušao je da bi pobedio i spreman je da gazi preko mrtvih da bi to ostvario. U meni je, očigledno, video konkurenciju, pa sam mu smetala”, kaže zgodna Požarevljanka koja je u rialiti ušla kako bi postala poznata, jer je to oduvek želela.

“Završila sam školu za kozmetičara, masera i šminkera i bavim se time. Imam i mnoga druga interesovanja, a odmalena sam želela da postanem i poznata, tako da sam zbog toga ušla u ovaj šou. Volela bih da se bavim voditeljstvom. Žao mi je jedino što nisam uspela da pokažem sve svoje kvalitete jer sam dugo boravila na otpadu, ali nikad se ne zna, možda i dobijem neku ponudu, videćemo”, iskrena je Dragana.

Izvor: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>