Tvoje lice zvuci poznato

ShowBiz

Vesti

Haris D��inovi�� najnovije vesti - strana 8

Haris Džinović i 26. decembra u Sava Centru

Haris Džinović i 26. decembra u Sava Centru

Posle fantastičnog nastupa sa španskom divom Monserat Kabalje, Haris Džinović će 25 I 26. decembra održati solističke koncerte u Sava Centru. Baš na velikoj sceni poznate koncertne dvorane na Balkanu, Haris je pre dve decenije započeo svoju solističku karijeru. Stidljivo najavljivan koncert pretvorio se u trijumf vrhunskog izvođača i umetnika. To je bio i početak velike karijere u kojoj su usledili koncerti širom bivše Jugoslavije i sveta, ali i nezaboravni hitovi koji su obavezni deo repertoara gde god da se uživa uz muziku.

Pročitaj više

Haris Džinović 25. decembra u Sava Centru

Haris Džinović 25. decembra u Sava Centru

Posle fantastičnog nastupa sa španskom divom Monserat Kabalje, Haris Džinović će 25. decembra održati solistički koncert u Sava Centru. Baš na velikoj sceni poznate koncertne dvorane na Balkanu, Haris je pre dve decenije započeo svoju solističku karijeru. Stidljivo najavljivan koncert pretvorio se u trijumf vrhunskog izvođača i umetnika. To je bio i početak velike karijere u kojoj su usledili koncerti širom bivše Jugoslavije i sveta, ali i nezaboravni hitovi koji su obavezni deo repertoara gde god da se uživa uz muziku.

Pročitaj više

Haris Džinović: I dalje živim kao podstanar

Haris Džinović: I dalje živim kao podstanar

Popularni pevač Haris Džinović demantovao je da gradi vilu na Dedinju tvrdeći da je još uvek podstanar u Beogradu, a otkrio je da razmišlja o objavljivanju knjige.Popularni Sarajlija nedavno je nastupio na koncertu na tradicionalnoj manifestaciji Baščaršijske noći, kada su hiljade sugrađana uživale u njegovim neprolaznim hitovima. Iako se u poslednje vreme u medijima dosta pisalo o njegovom pomirenju sa kolegom Željkom Joksimovićem, Džinović tvrdi da između njih nikada nije bilo sukoba.

Pročitaj više

>