Region

Svet

Brzi pretukao dečaka od 11 godina

Pevač Miroljub Brzaković Brzi pre nekoliko dana ispred svoje zgrade u Mirijevu, istukao je maloletnog dečaka A. Ć. koji ima svega 11 godina.

Brzi pretukao dečaka od 11 godina



Prema rečima dečakovog oca Nenada Ćelapa incident je nastao kada je maloletni dečak pokušao verbalno da se odbrani od pevača.

"Moj sin se igrao sa drugarima ispred zgrade u Mirijevu gde živimo, a pevaču je zasmetalo što on i njegovi drugari udaraju loptom o zid zgrade. Prema rečima mog deteta koje je neprestano plakalo, on mu je zbog toga lupio šamar i udario ga pesnicom" –  rekao je Nenad i dodao:

"Mali je pokušao da se verbalno zaštiti, međutim, Brzi nije želeo da ga ostavi na miru. Kada sam mu video krv u ustima odmah sam ga odvezao do lekara, koji mu je konstatovao lakše telesne povrede, kao i posekotinu usne."

Otac dečaka je ceo slučaj prijavio policiji i najavio da će podneti tužbu protiv nekadašnjeg popularnog pevača.

Sa druge strane Brzi kaže da je došlo do incidenta, ali da je dečak A. Ć. preuveličao ceo slučaj.

"Roditelji uvek veruju svojoj deci, kakva god da su! Kao predsednik skupštine stanara pokušao sam na lep način tom dečaku da objasnim da je vreme za odmor i posavetovao ga da ne lupa loptom o zid jer tako skida malter sa zgrade, ali on je bezobrazno počeo da mi preti. Tog malog nisam udario, već sam ga uhvatio za ruku kako bih ga odveo do roditelja, ali on se opirao pa sam ga slučajno zakačio laktom jer je njegova sestra počela da me udara" – navodi Brzi i dodaje:

"Lično sam otišao i prijavio se u policiju jer znam da nisam kriv. Ja volim decu, čak sam i za tog malog upalio juče sveću u crkvi za njegovo zdravlje" – zaključio je pevač.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>