Region

Svet

Region

Sloboda Mićalović: Ne volim francuski poljubac

Glumica Sloboda Mićalović i njen suprug Vojin Ćetković važe za jedan od najlepših parova u Srbiji, čak su ih neki mediji prozvali srpski Anđelina Džoli i Bred Pit.

Sloboda Mićalović: Ne volim francuski poljubac



Gostujući u emisiji Ivane Baltić "Ja to tako", Boba je otkrila šta je ranije mislila o svom sadašnjem suprugu, da su njihove ćerkice jako vezane za tatu, kao i da se prave bebisiterke jako teško pronalaze.

"Mislim da nas ljudi vole jer prepoznaju iskrenost između nas dvoje. Mi ne skrećemo pažnju na sebe, čak nam je i previše pažnje. Gledamo da živimo kao i svi normalni ljudi." - rekla je Sloboda i dodala kakvo je mišljenje imala o Vojinu pre nego što ga je bolje upoznala.

"Dok smo snimali Zonu Zamfirovu, Vojin je bio jako distanciran prema svima. Čak tad nismo imali nikakav vid komunikacije i zato mi je smešno što su još tad krenule priče da smo nas dvoje zajedno. Ja sam bila mala kada je on stekao popularnost u Porodičnom blagu pa sam ga i ja kao i svaka klinka primetila. Vojin je jako duhovit i veliki je komičar, ali je pre svega porodičan čovek pa tek onda glumac" - izjavila je Boba koja dodaje da su Vera i Mila jako vezane za tatu, kao i da je jako teško naći pravu bebisiterku.

"One su mnogo vezane za Vojina, čak su prvo naučile da kažu tata. To je čudo jedno, mislim da imaju i posebnu intonaciju glasa samo za njega. Uostalom on ih je prvi video. Imao je tu privilegiju da od operacionog bloka bude odvojen samo staklom. Tako da su bebe dok su još bile neokupane prvo odneli kod njega da ih vidi."

"Dadilje su danas prave princeze, kao da su sa dvora sišle. Neće da kupaju decu, ako se isprljaju odmah ih daju meni da ih očistim".

Iako joj ljubavne scene na snimanju ne padaju teško, Sloboda kaže da poljubac ipak treba da bude filmski.

"Ja sam jedna od onih koji misle da poljubac treba da bude pravi filmski. Meni je ružno kad u filmu vidim onaj pravi francuski poljubac" – zaključila je Sloboda.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>