Region

Svet

Parovi: Sladja optužila Tijanu da je zaljubljena u Igora

Da je ljubomora ponekad jača od prijateljstva najbolje je pokazala Slađana Delibašić, koja je u „Parovima“ optužila Tijanu Dapčević da je zaljubljena u njenog dečka Igora. Ni to što je Dapčevićeva ušla sa mužem u rijaliti nije sprečilo denserku da pred svima iznese sumnje u koleginicu.

Parovi: Sladja optužila Tijanu da je zaljubljena u Igora



"Otkad je Tijana došla, Igor se udaljio od mene, a oni su stalno zajedno. Verujem da tu nečeg ima, da nešto postoji. Stalno šetaju zajedno, provode mnogo vremena zajedno. Pitala sam se da li su zaljubljeni? Kad god pogledam gde je Igor u poslednje četiri nedelje, pored njega je bila Tijana" – rekla je Delibašićeva pred svim ukućanima.

"Neću da se pravdam, ali ne znam kako si to mogla da pomisliš. Toliko se znamo, više od 10 godina. Vidiš da smo Milan i ja zajedno, Igora sam prihvatila kao brata. Da sam znala da ćeš tako da reaguješ, bilo bi drugačije. Samo se nadam da ovo neće uticati na Igorovo prijateljstvo sa mnom i Milanom" – odgovorila joj je Tijana u čudu.

Kada su se strasti malo smirile, pop pevačica je iskoristila priliku da razgovara sa Slađom.

"Zašto si to rekla? Pa vidiš da smo Milan i ja zajedno. Prihvatila sam Igora kao brata,
nije trebalo to da kažeš" – rekla je Tijana.

"Tijana, to sam osetila, morala sam da kažem. Izvini, možda sam preterala" – rekla je Slađa i počela da plače, na šta joj je Dapčevićeva odgovorila da treba da se smiri i da će razgovor nastaviti drugi put.

Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>