Region

Svet

Dino Merlin: Vreme je da zapevam u Beogradu

Pevač Dino Merlin davajući intervjuu za jedan dnevni list, otkrio je da je konačno došlo vreme da zapeva u Beogradu. Takođe, Merlin kaže da jedino što može da spreči održavanje koncerta je politika koja pokušava da njega i Srbiju razdvoji još od devedesetih godina.

Dino Merlin: Vreme je da zapevam u Beogradu



"U slučaju da ne dođem u Srbiju, pobedio bi projekat onih koji su hteli da nas svojom politikom od devedesetih, pa ako hoćete i do današnjih dana, zauvek razdvoje, pa da Dino Merlin nikada ne dođe u Beograd. A ja želim obrnuto. Shvatio sam da bi moje dalje odlaganje dolaska u Srbiju bila potvrda da takav projekat drži vodu. Onda sam rekao: Ne, ja neću da uspe taj projekat, ja hoću da uspe onaj projekat koji većina dobronamernih ljudi u Srbiji želi, a to je da taj Dino Merlin dođe u Beograd. Dino Merlin kao personifikacija onoga što je jedna politika htela da uništi“ - rekao je Dino i dodao:

"Naša prošlost je kompleksna i mučna. Neki je zovu nedavna prošlost, pa čak mi se čini da nekome i odgovara da je i dan-danas zove “nedavna”, a od tada je prošlo dvadeset godina. Deca koja su rođena 1992. danas su punoletna. Slušaju moje pesme i o ratu pojma nemaju. Jedan od mojih najbrojnijih fan klubova je upravo iz Beograda. Meni je važnije kojim pravcem idemo nego činjenica gde smo sada. Upravo zato se spremam za dolazak u Srbiju, jer moja publika u Srbiji to zaslužuje. Njima dolazim.”

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>