Region

Svet

Dino Merlin: Pesma koja krije tužnu priču! (VIDEO)

Poznati bosanski kantautor Eldin Huseinbegović, pretočio je svoju bol u pesmu, koju je otpevao Dino Merlin. Pesma koja krije tužnu priču!

Dino Merlin: Pesma koja krije tužnu priču! (VIDEO) Screenshoot YoutubeEldin Huseinbegović, bio je oženjen Emkom i bili su srećan i lep par ali Emka se razbolela. Neki sa tom bolešću uspeju da dožive duboku starost ali njeno telo nije moglo dugo da se odupire. Bolest je bila teška i nije se mogla držati pod kontrolom. Počele su da joj otkazuju motorne funkcije, završila je u invalidskim kolicima, a zatim i oslepela. Bol i ljubav koju je Eldin osećao prema bolesnoj supruzi, bili su mu motiv da napiše neke od svojih najlepših pesama, a jedna od njih je "Da šutiš", koju je otpevao Dino Merlin. 

Eldin je govorio, da svojoj supruzi ne može da kupi cipele jer ona ne hoda. Ne može da joj pokloni knjigu, jer ona ne vidi, pa je došao na ideju da joj pokloni album. Emka je bila slepa i u kolicima, a Eldin tvrdi, da kada bi mogao da vrati vreme ponovo bi se oženio njome bez obzira na bolest i probleme koje ona donosi.

Nakon nekoliko godina borbe sa ovom teškom i mučnom bolešću, Emka je preminula, a tri meseca nakon njene smrti, Eldin se ponovo oženio i kasnije dobio ćerku. Iako je nekada na njegovoj zvaničnoj Facebook stranici bilo puno slika njegove supruge Emke, danas nema ni jedne.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>