Region

Svet

Dino Merlin: Nova pesma i spot - MI! (VIDEO)

Dino Merlin nakon šest godina objavio pesmu! Šalje snažnu poruku zajedništva i borbe! Nova pesma i spot - MI, sa predstojećeg novog albuma!

Dino Merlin: Nova pesma i spot - MI! (VIDEO) Screenshoot/Youtube

Prva numera sa dvanaestog studijskog albuma nakon "Hotel Nacional" iz 2014. godine, obradovala je publiku, a snažna poruka koju pesma ima preko je potrebna svima u ovom trenutku.

- Pesma 'Mi' je pesma o nama u svetu koji se menja i nama koji se menjamo zajedno sa svetom, hteli mi to ili ne. Da li će to biti promena nabolje ne zavisi samo od sveta nego i od nas - rekao je Dino Merlin i dodao:

- U vreme pandemije, još jednom vidimo kako smo upućeni jedni na druge, kako zavisimo jedni od drugih, kako smo zajedno u ovome i kako samo zajedno možemo preživeti ovu novu nevolju koja nas je zadesila i kako bismo više nego ikad trebali biti "Mi".Plan je bio da singl izađe na proleće ove godine, ali je zbog pandemije korona virusa odloženo objavljivanje pesme za neka bolje vremena.

- S obzirom da bolja vremena sporo dolaze, život ide dalje, a pandemija, čini se, nema nameru brzo otići, život i "Mi" moramo dalje. Život ne čeka na nas pa ni "Mi" nećemo čekati na život već trebamo živeti i raditi. Tako da je proleće za pjesmu "Mi" stiglo krajem oktobra - rekao je kantautor.

Jedna od poruka pesme "Mi" jeste da ne smemo gubiti optimizam, veru i nadu iako vreme niije najsrećnije, kao i da moramo pokazati sami sebi da iz loših vremena možemo izaći kao bolji i plemenitiji ljudi.
  


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Telegraf

Povezane vesti:


>