Region

Svet

Dino Merlin: Nova pesma i spot - MI! (VIDEO)

Dino Merlin nakon šest godina objavio pesmu! Šalje snažnu poruku zajedništva i borbe! Nova pesma i spot - MI, sa predstojećeg novog albuma!

Dino Merlin: Nova pesma i spot - MI! (VIDEO) Screenshoot/Youtube





Prva numera sa dvanaestog studijskog albuma nakon "Hotel Nacional" iz 2014. godine, obradovala je publiku, a snažna poruka koju pesma ima preko je potrebna svima u ovom trenutku.

- Pesma 'Mi' je pesma o nama u svetu koji se menja i nama koji se menjamo zajedno sa svetom, hteli mi to ili ne. Da li će to biti promena nabolje ne zavisi samo od sveta nego i od nas - rekao je Dino Merlin i dodao:

- U vreme pandemije, još jednom vidimo kako smo upućeni jedni na druge, kako zavisimo jedni od drugih, kako smo zajedno u ovome i kako samo zajedno možemo preživeti ovu novu nevolju koja nas je zadesila i kako bismo više nego ikad trebali biti "Mi".







Plan je bio da singl izađe na proleće ove godine, ali je zbog pandemije korona virusa odloženo objavljivanje pesme za neka bolje vremena.

- S obzirom da bolja vremena sporo dolaze, život ide dalje, a pandemija, čini se, nema nameru brzo otići, život i "Mi" moramo dalje. Život ne čeka na nas pa ni "Mi" nećemo čekati na život već trebamo živeti i raditi. Tako da je proleće za pjesmu "Mi" stiglo krajem oktobra - rekao je kantautor.

Jedna od poruka pesme "Mi" jeste da ne smemo gubiti optimizam, veru i nadu iako vreme niije najsrećnije, kao i da moramo pokazati sami sebi da iz loših vremena možemo izaći kao bolji i plemenitiji ljudi.




 







 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Telegraf

Povezane vesti:


>