Region

Svet

Toni Bijelić se uvek hvalio svojom suprugom, a Dragana Mirković će ovaj trenutak pamtiti zauvek!

Dragana Mirković i Toni Bijelić, razveli su se nakon 24 godine braka, a iako je svako krenuo svojim putem, o njihovom rastanku ne prestaje da se priča.

Toni Bijelić se uvek hvalio svojom suprugom, a Dragana Mirković će ovaj trenutak pamtiti zauvek! Foto: Instagram printscreen/draganamirkovicDragana i Toni su za više od dve decenije zajedničkog života i ljubavi, prošli mnogo, a o teškim momentima, slavna pevačica govorila je i u javnosti.

Nakon što je Toni pre dve i po godine izgubio oca, Dragana nije krila, da joj je jako teško što supruga vidi tužnog.

- Čovek nikada nije spreman na takve stvari. Trudila sam se da mu budem stena, ali nikada nisam videla Tonija tako tužnog, nikada tako slomljenog, ta slika zauvek će mi ostati urezana u sećanju - rekla je jednom prilikom nakon te teške situacije koja se dogodila i nastavila:

- Nisam stigla ni da ožalim tog čoveka, koliko sam brinula za mog Tonija, iskreno. Prvi put smo zajedno iskusili takav udarac. Onda sam pokušala da ga povučem da se malo kreće, bili smo na odmoru u Monte Karlu, samo da pobegne iz Austrije i skrene misli. Konačno smo deca i ja uspeli malo da ga podignemo, iako ta bol svakako traje i danas - dodala je Dragana bila za "Informer".

Toni se često hvalio svojom suprugom

- Jao, moj Toni... O, Bože dragi, niko se ne hvali svojom ženom kao on! (smeh) To je, znači... Kad bih vam pokazala neke stvari... On se druži sada sa Van Damom, glumcem, njegovim prijateljima, kolegama iz Amerike, Francuske... Sada svi oni znaju za Draganu Mirković i prate me na Instagramu! Znači, to je neverovatno da su me zapratili, mi se tako dopisujemo, jedva čekamo da se upoznamo i tako to... (smeh) Tako da, kad kažem, Toni kad počne da priča o meni... Tu odmah zamislite sve vau, i morate da me zapratite! - pričala je pre nešto više od dve godine za "Objektiv".

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus


>