Ostalo

Sme�no

Daniil Medvedev napravio senzaciju na Wimbledonu: Iznenada napustio teren i seo na stolicu, zaboravio da nastavi meč! (VIDEO)

Daniil Medvedev napravio je pravu senzaciju na Wimbledonu kada je iznenada napustio teren i seo na stolicu, zaboravivši da nastavi meč na Wimbledonu.

Daniil Medvedev napravio senzaciju na Wimbledonu: Iznenada napustio teren i seo na stolicu, zaboravio da nastavi meč! (VIDEO) Foto: X printscreen/IrinaSituacija se dogodila u taj brejku prvog seta pri rezultatu 6:3 za Milera. Misleći da je set završen, Medvedev je usred poena jednostavno otišao do svoje stolice i seo, ostavljajući publiku i protivnika u neverici.

Ovaj neobičan trenutak brzo je postao viralan, a video snimak Medvedeva koji zaboravlja da nastavi meč obišao je internet brzinom svetlosti. Dok su svi pokušavali da shvate šta se zapravo desilo, Medvedev se vratio na teren nakon nekoliko trenutaka, očigledno zbunjen situacijom.

Ovakvi momenti su retki u profesionalnom tenisu, a Medvedev je svojim potezom definitivno obezbedio da se o ovom meču priča još dugo. Ovaj nesvakidašnji događaj samo je dodao još jedan sloj uzbuđenja i zabave na ovogodišnjem Wimbledonu.

Kako je sve izgledalo, pogledajte ovde.
 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus


>