Region

Svet

Raskinuli Marija Kilibarda i Ognjen Kajganić!

Voditeljka Marija Kilibarda i njen verenik Ognjen Kajganić raskinuli su trogodišnju vezu zbog prevelike udaljenosti i nedostatka emocija! Naime, kako „Alo!“ saznaje iz izvora bliskih voditeljki, nekadašnja „bingo cica“ nije više mogla da podnese pritisak da njena jača polovina živi u Atini, a da se viđaju samo kada ona ima vremena da ode kod njega u posetu.

Raskinuli Marija Kilibarda i Ognjen Kajganić!



"Marija i Ognjen su zaista dobro funkcionisali, ali samo dok je ona imala dosta vremena i mogla često da ga posećuje u Atini, gde on igra rukomet za ESN Vrilisiju. Budući da je prešla na drugu televiziju i da priprema novu emisiju, više nema toliko vremena da putuje, a ono čemu se nadala je da će on uskoro prestati da se bavi rukometom, vratiti se u Srbiju i možda započeti trenersku karijeru. Međutim, ništa od toga se nije dogodilo, a ljubav ipak nije mogla da izdrži toliku udaljenost.

Veza je trpela, pa su odlučili da se rastanu potpuno prijateljski", kaže izvor blizak Mariji.
Kako bismo potvrdili informaciju o raskidu, pozvali smo atraktivnu voditeljku, koja je bila veoma uznemirena i nije želela da komentariše informaciju o raskidu sa dečkom. "Ne mogu sada da pričam jer imam veliki problem. Zaista ne mogu sada da se bavim time, molim vas, izvinite", bilo je sve što je Marija drhtavim glasom izjavila. Veza Kilibarde i Kajganića započela je u februaru 2008. godine, kada ih je upoznala zajednička prijateljica, a ljubav im se desila gotovo na prvi pogled.

Posle samo pet meseci, novine su pisale o njihovoj veridbi, a godinu dana kasnije mediji su objavili vest o raskidu. Međutim, njihova veza je tada ipak odolela iskušenju. Voditeljka je krajem prošle godine dosta vremena provela u Grčkoj u poseti sada bivšem dragom, ali već sredinom februara za nedeljnik „Puls“ najavila je da će svoje odlaske kod Ognjena znatno prorediti zbog posla.

"Često sam išla kod njega jer sam mogla sebi da dozvolim tu vrstu luksuza, u smislu slobodnog vremena. Sad će to malo da trpi! Moram da budem ovde", izjavila je tada Marija, a na pitanje novinarke kako opstaje veza na daljinu, dvadesetosmogodišnja voditeljka najavila je prekid karijere rukometaša Ognjena Kajganića.

"Ma dobro, bre, mator je, i on će uskoro prestati da radi", govorila je Kilibarda pre samo mesec dana, ali tridesettrogodišnji rukometaš izgleda nije delio mišljenje sada bivše devojke.

Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>