Elita 7

Parovi

ELITA 7: Maja Marinković žestoko udarila na Enu Janjušević!

Učesnica rijalitija ELITA 7, Maja Marinković žestoko udarila na Enu Janjušević ali nije štedela ni Marka Janjuševića Janjuša! 

ELITA 7: Maja Marinković žestoko udarila na Enu Janjušević! Foto: Printscreen Youtube/ZadrugaMaja Marinković je ponovo govorila o trudnoći i abortusu Aneli Ahmić, kao i njenom odnosu sa Markom Janjuševićem Janjušem, što i dalje intrigira javnost i njihove cimere.

Ovog puta, Maja je otvoreno govorila o svojoj podršci Aneli nakon pobačaja, ali i kritikovala svog bivšeg ljubavnika, Janjuša.

Aneli ti je juče zahvalila na ljudskosti - rekao je voditelj.

Lep gest prema meni, očekivala sam to. Od one situacije sam spustila loptu. To što se desilo je život, nije šala i mislim da je donela pravu odluku. Janjuš je za mene monstrum, pokušao je da kaže da lažem za trudnoću. Ne želi da se ta tema poteže jer ga je narod osudio. Sve vreme se takmiči sa njom, sve vreme je tipovao zbog plasmana. Svi znamo kako je reagovao kada sam bila bolje plasirana od njega, psovao je sve živo. Ona je rekla da sam joj bolji prijatelj nego mnogi drugi. Razumem je i uvek ću joj pružati podršku. Janjuš je loš čovek, pravio je dete i meni i njoj, a svojim ponašanjem i neodgovornošću terao na sve to. Valjda su sad tašta i žena zadovoljne - rekla je Maja.


Možda vas interesuje:
EURO 2024: Emotivni trenutak - Djani na utakmici Srbije plače kao kiša!ELITA 7- Maja Marinković žestoko udarila na Enu Janjušević
Foto: Printscreen Youtube/Zadruga​


Kako gledaš na tu tužbu? - nastavio je voditelj.

Ne volim nepravdu. Ena je kvarna i rade sve po dogovoru. Mogu nekome napraviti traumu za ceo život. Aneli je na javnoj sceni, ima dete i porodicu, ne sviđa mi se kako se neki ljudi ophode prema njoj. Treba joj podrška, a ne monstrum koji je već godinama u izolaciji. Ne mogu slušati te šlagere, jasno mi je da je gledao kao glavnog aktera i prvu temu. Njemu se ona svidela, ali nedovoljno za vođenje rijalitija. On je propalitet, poročan i neozbiljan. Ona zaslužuje muškarca koji će je ceniti i poštovati, a ne nekoga ko je žena u telu muškarca - zaključila je Maja Marinković.


Pogledajte šta je Janjuš predložio Maji Marinković:
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>