Region

Svet

Mina Lazarević kroz suze o borbi sa opakom bolesti!

Mina Lazerević, pre izvesnog vremena saznala je da boluje od opake bolesti, što je potpuno porazlo glumiicu. 

Mina Lazarević kroz suze o borbi sa opakom bolesti! Foto: YouTube printscreen/Pink TVGostujući u emisiji "Preživeli" na K1 televiziji, Mina je otvorila dušu i ispričala do detalja kako se suočila sa saznanjem da boluje od raka štitne žlezde.

- Znala sam da moram da idem na operaciju i da se nešto dešava. U pitanju je bila štitna žlezda. Tek kada je stigao histopatološki nalaz, morala sam da odem na još jednu operaciju, na totalno vađenje štitne žlezde, jer je nalaz bio maligni. Prvo je bilo, izdrži dok ti doktor čita nalaz, a onda odem u kola da se isplačem. Prvo pomislim na decu i šta mi je neraščišćeno u životu, šta moram da sredim papirološki... To je mehanizam koji ne možeš da zaustaviš. Isplakala sam se i idemo dalje. Kad može to da se organizuje, koja je procedura - rekla je Miina i dodala: 

- Mislim da je to moj način da ne dozvolim sebi tu vrstu pada. Od operacije, sve je bilo natečeno, moje glasnice su u haosu, ja ne mogu ni normalno da govorim, a ne da pevam. Oni mi kažu, vodićemo računa da rez bude što manji, ja im kažem, ma pustite rez, glasne žice mi čuvajte. Ja ništa nisam mogla da radim sa svojim glasom, nema volumena, nema boje... Nisam se predavala. Trajalo je više od godinu dana, a sada je bitno da je sve okej - rekla je Mina Lazarević tada u emisiji "Preživeli" na "K1" televiji i objasnila da jo je najteže bilo da objasni situaciju deci:

 
Foto: YouTube Printscreen K1 TV

- Bilo mi je prestrašno da im kažem. Međutim, posle izvesnog vremena sam osećala umor, nisam imala snage za mnogo toga. Stavila sam ih na stolicu i objasnila kakva je situacija. Da sam operisana, da ću biti dobro, ali da moraju da imaju razumevanja, jer nisam u punoj snazi
- dodala je glumica. 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus


>