Ostalo

Sme�no

Zbog jedne rečenice voditeljka RTV-a dobila momentalni otkaz!

Novinarka Zorana Nikoletić je nedavno postala predmet kontroverze nakon što je izgovorila jednu rečenicu koja je imala ozbiljne posledice po njenu karijeru na RTV-u.

Zbog jedne rečenice voditeljka RTV-a dobila momentalni otkaz! Foto: YouTube printscreen/RTVTokom emitovanja Dnevnika 17. juna, Zorana je počela prognozu vremena za naredni dan, ali je u pola rečenice doživela "mali problem". 

U trenutku zastoja, iz njenih usta je nehotice ispalo: "Jao Bože". Iako je prilog nastavljen i emisija je završena uz odjavu voditeljke Dnevnika RTV, ova mala greška imala je velike posledice.

Sindikati zaposlenih na Radio-televiziji Vojvodine (RTV) brzo su reagovali, zahtevajući od menadžmenta da se odluka o raskidu ugovora sa Zoranom preispita.

Ona je radila na privremenim i povremenim poslovima, a kazna je stigla zbog jedne nesavršenosti u rutinskom izveštavanju.

Generalni direktor RTV Vojvodina, Goran Karadžić, dao je jasnu izjavu za "Danas", insistirajući na opravdanosti odluke: "To nije samo greška, to je nemar." 

Ovakva odluka pokazuje čvrst stav menadžmenta u pogledu profesionalnih standarda i očekivanja u javnom servisu.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus/Mondo

Povezane vesti:


>