Elita 7

Parovi

ELITA 7: Maja Marinković se rasplakala zbog Aneli Ahmić! Pružila joj podršku u najtežem trenutku (VIDEO)

Maja Marinković u rijalitiju ELITA 7, potpuno se slomila nakon što se Aneli Ahmić vratila sa klinike na kojoj je prekinula trudnoću.

 ELITA 7: Maja Marinković se rasplakala zbog Aneli Ahmić! Pružila joj podršku u najtežem trenutku (VIDEO) Foto: YouTube printscreen/Pink TVMaja je Aneli ljudksi prišla da je pita kako je i posavetovala je šta da uradi, a onda se tokom pitanja novinara koja su noćas bila u ELITI, slomila i zaplakala.

"Majo ti si danas osetila potrebu da zagrliš Aneli i poljubiš, pružila si joj i podršku" - rekao je voditelj.

"Da prišla sam joj što je potpuno ljudski i normalno. Znam kako se oseća, ne treba niko da je osudi zbog toga. Meni je žao što moram da kažem da je ovo najbolja odluka, ali nigde budućnosti, nigde perspektive. Ona treba da misli na sebe i svoju budućnost. Naravno da će proći ovaj teški period, ali kada izađe verujem da će se oporaviti. Nijedna osoba u ovoj trenutku ne može da joj sudi, mi žene koje smo prošle kroz te stvari znamo kako je to" - rekla je Maja.

"Da li si videla sebe danas u njoj?" - upitao je voditelj.

"Da, iskreno. Danas su mi zasuzile oči kada sam je videla. Šta god joj treba tu sam. Koje god konflikte da smo imale, sve je oprošteno. Kada se desi ovakva situacija ljudi sa kojima si imao konflikte budu najveća podrška" - rekla je Maja.

"Sve bi to moglo da ona nije donela odluku od samog starta" - ubacio se Janjuš, što je dodatno iznerviralo Marinkovićevu.

"On je jedini mogao da promeni situaciju. On je prethodnih dana trebao da kaže da ne želi to. Ja sam bila peta, šesta nedelja kada sam to uradila. On njegovim postupcima nije dokazao da želi, džabe sada njegova priča. Njemu je svanulo kada je ona danas nažalost prekinula trudnoću. Je l' ti treba Đedovićeva debata da bi prišao da pričaš sa njom? On je sve radio, vređao joj sestru, nju, a da ne zaboravimo nasrtaj na trudnu ženu. Jel on mislio da bi ja njega podržala? Ovo što je on uradio je monstruozno" - zaključila je Maja. 

 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus


>