Elita 7

Parovi

ELITA 7: Aneli Ahmić prekinula trudnoću! U suzama napustila bolnicu

Aneli Ahmić, izašla je danas iz rijalitija ELITA 7 i uputila se u bolnicu, nakon konačne odluke da prekine trudnoću.

ELITA 7: Aneli Ahmić prekinula trudnoću! U suzama napustila bolnicu Foto: YouTube printscreen/Pink TVUčesnica ELITE, odlučila je da ne želi da zadrži Janjuševo dete, nakon svih situacija kroz koje su prošli. 

Aneli se jutros uputila na kliniku kako bi uradila abortus, a nakon što se intervencija završila, vraća se u Elitu, vidno uznemirena i uplakana. 

- Ta njegova ćutnja dok mu govorim da ću se očistiti, nije znao šta da smisli i kako da reaguje, to me najviše i razara. Kada uhvatiš čoveka iskreno, iskrenost izađe odmah, a kada nije iskren, on stoji i ćuti...I da mi priđe, on zna da će se to desiti - rekla je Aneli i dodala:

- On je meni rekao kada smo saznali da sam trudna, da mi je rekao: "Mislim da nije vreme...", to bih više cenila nego ovo ovako. Više ovakve stvari da vidim kod njega tu iskrenost, potencirao je od mene ovo i postupcima je tražio da se očistim.

Podsetimo, Aneli i Janjuš, proveli su nekoliko meseci u vezi, ali nakon saznaja da je ostala u drugom stanju, njihov odnos se potpuno zakomplikovao, nakon čega je Ahmićeva odlučila da ipak neće zadržati dete čoveka, kojeg kako i sama kaže, ne može da gleda očima. 


Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus


>