Elita 7

Parovi

Aneli Ahmić stigla u kliniku zbog abortusa: Emotivan trenutak i boravak u bolnici!

Aneli Ahmić je danas stigla u kliniku zbog kiretaže, uznemirena i u pratnji obezbeđenja. Evo koliko će vremena provesti u bolnici nakon zahvata.

Aneli Ahmić stigla u kliniku zbog abortusa: Emotivan trenutak i boravak u bolnici! Foto: Printscreen Youtube/ZadrugaAneli Ahmić je stigla u kliniku radi abortusa, emotivna i u pratnji obezbeđenja. Saznajte koliko će ostati u bolnici i kako se oseća pre ovog zahvata.
Aneli je stigla u kliniku gde će abortirati Janjuševo dete. Ahmićeva je slomljena od bola. 

Aneli Ahmić je došla uz pratnju obezbeđenja i delovala je uznemireno. Nosila je sunčane naočare i laganu letnju haljinu. Na ulazu ju je dočekala medicinska sestra koja je sve vreme bila uz nju. Ahmićeva će provesti nekoliko sati u dnevnoj bolnici radi oporavka nakon zahvata.

Možda vas interesuje:
Pevač Đani plače kao malo dete!


Aneli donela tesku odluku
Foto: Printscreen Youtube/ZadrugaOvo je izuzetno teška odluka za svaku ženu i svakako nije situacija koju treba da prati milionski auditorijum, pa stoga i ne prilažemo video snimak. 

Igranje sa tuđim životima je izuzetno delikatna tema koja otvara mnoga moralna, etička i društvena pitanja. Ovaj pojam može da se odnosi na različite situacije, od manipulacije i kontrole do donošenja odluka koje direktno utiču na sudbinu drugih ljudi.


Možda vas interesuje:
Rozetla: Da vam kosa raste i bude gušća napravite ovaj dodatak šamponu!
Ova popularna aplikacija troši najviše baterije na vašem telefonu! 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>