Svet

Region

Kevin Kostner otkriva šta novi film Horizont: Američka saga čini posebnim i koja je njegova poruka!

Kevin Kostner, poznat po svojoj ljubavi prema vesternima, uskoro će predstaviti prva dva dela svog ambicioznog projekta "Horizont: Američka saga". 

Kevin Kostner otkriva šta novi film  Horizont: Američka saga čini posebnim i koja je njegova poruka! Foto: YouTube printscreen/Warner BrosPrvi deo stiže 28. juna, dok će drugi deo biti objavljen 16. avgusta. Kostner, koji tumači glavnu ulogu, pridružuje se impresivnoj glumačkoj ekipi koja uključuje Sijenu Miler, Sema Vortingtona, Dženu Maloun, Ovena Krou Šoa, Tatanku Means, Elu Hant, Đovanija Ribizija i Tima Gvina.

U razgovoru sa Džejkom Hamiltonom, Kostner je objasnio šta "Horizont" čini posebnim i zašto veruje da mnogi vesteri greše.

Prema njegovim rečima, vesteri su često preplavljeni "lenjim" pristupima i jednostavnim zapletima koji se svode na pucnjave. U svom filmu, Kostner se fokusira na manje zastupljenu stranu vesterna: ženske likove.

"Snaga u 'Horizontu' su žene", kaže Kostner, naglašavajući kako film donosi autentičnost kroz njihove priče i iskustva.

Iako film ne izostavlja akciju i pucnjave, srce priče leži u ženama koje donose emotivnu dubinu i realistične situacije. Kostner navodi scenu u kojoj žena traži trenutak mira u kupanju kao primer autentičnosti koju film pruža.

"Ovakve scene se obično ne povezuju sa vesterima, ali ja volim da unesem te elemente kako bih dao stvarnu sliku života tog vremena", zaključuje Kostner.

"Horizont: Američka saga" obećava da će doneti svežinu i autentičnost u žanr vesterna, fokusirajući se na priče koje su često zapostavljene, čime nudi nešto novo i uzbudljivo za ljubitelje ovog žanra.


Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>