Svet

Region

Shannen Doherty birala haljinu za sahranu dok je muž uveliko varao!

Poznata glumica Shannen Doherty boluje od raka dojke koji se proširio na mozak i dok je ona birala haljinu za svoju sahranu i pisala oproštajna pisma, njen muž je uveliko varao sa drugom ženom...

Shannen Doherty birala haljinu za sahranu dok je muž uveliko varao! Foto: Printscreen Youtube/ABC News
Slavna glumica Shannen Doherty  je odlučila da pokrene sudski postupak protiv svog još uvek zakonitog supruga, fotografa Kurta Isvarienka. Ona traži da Isvarienko plati zaostalu alimentaciju od 15.343 dolara mesečno retroaktivno do 1. juna 2024. godine, kao i dodatnih 9.100 dolara za troškove advokata. Doherty takođe zahteva naknadu od 11.800 dolara zbog troškova koje je imala pokušavajući da dobije odgovore od Kurta tokom njihovog brakorazvodnog postupka.

Glumica je navela da je primorana na ovaj korak zbog očekivanog drastičnog pada prihoda od strimovanja ove godine, usled njenih zdravstvenih problema. Većina njenih prihoda dolazi od serije "Charmed", gde je igrala Pru Halivel u prve tri sezone. Sa saznanjem da se serija više neće strimovati nakon 30. juna 2024, Doerti očekuje značajan pad prihoda.

Doherty je istakla da Isvarienko, uprkos visokim prihodima, nije redovno plaćao alimentaciju i nije doprinosio njenim medicinskim troškovima. Ona je navela da je morala da se suočava sa velikim medicinskim troškovima zbog eksperimentalnih tretmana, dok je Kurt trošio na luksuzna iskustva i predmete.


Shannen Doherty sa suprugom
Foto: Printscreen Youtube/ABC News


Ranije je Shannen Doherty otkrila da piše oproštajna pisma i snima video zapise za svoje najbliže, kao i da je našla haljinu, ali i pesmu koju želi na svom poslednjem ispraćaju.

Dok se glumica  spremala za odlazak, njen suprug je imao aferu sa jednom ženom. Shannen je sa fotografom Kurtom Isvarijenkom bila 14 godina kada je saznala da spava sa svojom saradnicom. Glumica je to saznala u januaru 2023. godine kada se rak dojke koji je bio u četvrtom stadijumu proširio na njen mozak.


Bitka Shannen Doherty sa rakom počela je 2015. godine, a u 2017. je bila u remisiji. Međutim, 2020. godine se bolest vratila, a nedavno je otkrila da je rak metastazirao na mozak i kosti.

Možda vas interesuje:
Početak leta 2024: Najduži dan i najkraća noć u godini!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>