Svet

Region

Justin Timberlake pred sudom: Ovo će upropastiti moju turneju!

Justin Timberlake (43) uhapšen je u SAD zbog vožnje u pijanom stanju. Nakon prvog saslušanja, pop zvezda je puštena na slobodu, a sledeće sudsko ročište zakazano je za 26. jul, što pevaču remeti planove. 

Justin Timberlake pred sudom: Ovo će upropastiti moju turneju! Foto: YouTube printscreen/JimmyFalonSledeće saslušanje o vožnji pod dejstvom alkohola u gradu Sag Harbor u slavnoj enklavi Hamptons (država Njujork) pada tačno na dan kada Justin Timberlake započinje evropski deo svoje trenutne svetske turneje „The Forget Tomorrow World Tour“. U Krakovu će svirati svoje hitove u Tauron Areni.

Činjenica da bi njegova svetska turneja mogla biti u opasnosti nakon što je uhvaćen pijan za volanom, izazvala je zabrinutost. 

„Ovo će upropastiti moju turneju“, navodno se Timberlake žalio policiji, navodi Page Six. Kako navodi insajder, Justina je zaustavio policajac koji nije ni znao koja mega zvezda je u pitanju.


„Nije prepoznao ni njega ni njegovo ime“, kaže se. I tako je zvaničnik potpuno neupućen pitao: „Koja turneja?“ Justin je odgovorio: „Svetska turneja!“

Nakon što se Timberlake nije zaustavio na znaku stop, navodno je pokušao da se opravda rečima da je popio martini i da je krenuo za svojim prijateljima kući. Ipak, to mu nije pomoglo.  

Pop zvezda, koja je teturala ispred policije, morao  je da ode u policijsku stanicu. Priveden je zbog vožnje pod dejstvom alkohola, a sutradan je sa lisicama na rukama izveden pred istražnog sudiju.

Advokat Wayne Kreger rekao je:

„Definitivno će morati da se pojavi na suđenju, ali možda može da dobije odlaganje na osnovu toga što je van zemlje. Većina sudija daje poznatim ličnostima malo slobode - ako ih njihov posao sprečava da se pojave na sudu i ako je to nenasilni prvi prekršaj" - rekao je advokat za strane medije, a potom dodao, da pevaču može biti dozvoljeno i suđenje putem video veze, što je za Justina već naručeno.

Pročitajte još: ​Justin Timbarlake uhapšen: Policija izdala saopštenje!

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>