Region

Svet

Milica Pavlović izazvala pažnju turskih medija svojim smelim stajlingom na koncertu!

Muzička zvezda Milica Pavlović održala je spektakularan koncert u novosadskom Spensu, a njen smeli stajling postao je glavna tema medija, kako domaćih, tako i stranih, uključujući i turske portale.

Milica Pavlović izazvala pažnju turskih medija svojim smelim stajlingom na koncertu! Foto: Printscreen Youtube/Blic TVMilica Pavlović je održala nezaboravan koncert u Novom Sadu, a njen smeli stajling privukao je pažnju turskih medija. Saznajte kako je njena haljina izazvala pometnju na društvenim mrežama.


Milica Pavlović, popularna muzička zvezda, održala je nedavno spektakularan koncert u novosadskom Spensu. Nakon ovog događaja, postala je glavna tema kako domaćih tako i stranih medija.

Posebnu pažnju privukao je jedan od njenih stajlinga, a turski mediji su se posebno osvrnuli na jednu haljinu koju je nosila te večeri. Turski portal "Gunboyugazetesi" istakao je da je donji veš pevačice izazvao pometnju, te da su snimci sa koncerta gledani iznova i iznova.


Možda vas interesuje:
Dirljiva priča Miroslava Mišića Mija: Borba za sina i muzički trijumf u Nikad nije kasno!


Milica Pavlović na koncertu u Spensu u smeloj plavoj haljini
Foto: Printscreen X/Allahım Nasip Etme


Nakon što su turski mediji preneli ovu vest, njihovi građani su na društvenim mrežama komentarisali Miličin stajling. Jedan od komentara glasio je: "Ne dozvoli da ti se dogodi incident."

Miličina plava haljina imala je velike izreze, pa je izgledalo kao da je otkrila previše. Međutim, Milica je objasnila istinu u opisu jedne svoje objave na društvenim mrežama.

Turski mediji o Milici Pavlovic
Foto: Printscreen/gunboyugazetesi.com.tr
Haljina koja je napravila totalnu pometnju na društvenim mrežama… Naravno da sam imala bodi u boji kože ispod haljine koju smo u toku izrade nazvali "optička varka" - napisala je Milica Pavlović.


Možda vas interesuje:
Cuca je krila svoje venčanje, a ispod fotografija loši komentari samo pljušte!
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>