Elita 7

Parovi

ELITA 7: Sandra Rešić ušla u rijaliti i posvadjala se sa Markom Djedovićem!

Ovo je trenutak koji su svi iščekivali u rijalitiju ELITA 7. Marko Đedović i Jovana Tomić Matora sada sastavljaju delove slagalice i pokušavaju da otkriju ko ih je od prijatelja izdavao.

ELITA 7: Sandra Rešić ušla u rijaliti i posvadjala se sa  Markom Djedovićem! Foto: YouTube printscreen/Pink TVJedna od glavnih tema u ELITI od prošle nedelje je odnos između Anite Stanojlović i Matee Car i kako je njihova priča počela. Prošlog ponedeljka, Ermina Pašović je gostovala u emisiji kod Dušice Jakovljević, gde je otkrila da je Sandra Rešić bila u kontaktu sa Mateom i da ju je dovela u stan kod Marka Đedovića. Ermina je ovu informaciju podelila sa Đedovićem, što ga je razbesnelo.

Tokom prošle noći, Sandra je nakratko ušla u "Elitu" kako bi se suočila sa Đedovićem i Jovanom Tomić Matorom. Otkrila im je prirodu svog odnosa sa Mateom i priznala šta zna o njenim tajnim sastancima sa Anitom

- Šta ste radili ovo? - pitao je Đedović.

- Ništa, ja bar ništa... Nemam nikakve veze sa imenima koji se ovde pominju. Ja saznajem da je tebe Anita prevarila krajem oktobra kada su Mina i Ana Spasojević dobile dozvolu od Matee da izađu javno i pošalju prepiske. Matea je mnogo ranije, od avgusta, pokušavala da uđe u rijaliti, da dođe do brojeva telefona i ostalo. Lejdi Di je videla prepiske, to je Jully objavila, ne znala, videla. Mene je Pink.rs zvao kada su gostovale Ana i Mina, ja dajem intervju da to nije istina, kao glupak, ja nemam pojma. Drugog novembra, dva meseca nakon vašeg ulaska, pogledam emisije i pošaljem poruke Ani Spasojević, ona mi pošalje: "Sa Mateom, bila je kod mene u Jagodini, sve je istina..." - rekla je Sandra.

- Ko je znao pre nego što smo ušli u rijaliti? - pitala je Matora.

- Samo Jully i Matea - rekla je Sandra.

- Meni je Jully poslala poruku da demantujem u Amidžiju zbog Matee - rekla je Matora.

Sandra je potom priznala da je pustila Mateu u Djedovićev stan

- Drugog novembra sam poslala Matei poruku da mi pošalje prepisku. Ja sam prva kontaktirala Mateu da mi ih pošalje lično i da saznam kolika je istina da je Anita prevarila. Znale su samo Jully i Matea koja joj je to rekla. Moja najveća greška i ja sve vreme govorim da niko od nas nije znao, da niko nije znao, dok Mina i Ana nisu iznele to na RED TV. Moja najveća greška koju pravim, da bi Matea došla i iznela ovde istinu što je pustim da ostane na par sati, ne na par dana, nego par sati... Ne postoji ta prepiska da sam dala adresu - rekla je Sandra.

- Je l' postoji prepiska napolju na kojoj piše moja adresa? - pitao je Marko.

- Ne, poslala sam joj pin... Ona je rekla da je bila u stanu posle emisije - rekla je Sandra.

- Rekla mi je Ermina da si poslala glasovnu poruku za manipulaciju mojih roditelja - rekla je Matora.

- To je laž, a i ti si slagala kada si prišla meni, ja sam te potapšala i rekla sam ti: "Nemoj da plačeš", ja sam pitala Marka da li treba da mu pošaljem i rekla si mi: "Rekla mi je mama da se čuje sa tvojom Cicom", ja sam tebi rekla: "Da, čuje se sa Cicom". I da sam ti rekla, moja manipulacija tvojim roditeljima?! - rekla je Rešićeva.

- To mi je rekla Ermina da postoji glasovna poruka, ja sam rekla Matei: "Meni je stalo da se Matora nikada ne pomiri sa Anitom, jer će, kao što su njeni roditelji rekli da će biti zatvorena ako se pomiri sa Anitom" - rekla je Sandra.

- I odakle ti ideja da je dovedeš u moj stan? - pitao je Marko.

- Napravila sam glupost - rekla je Sandra.

- Vrlo dobro znam da ako je neko u jeku afere i znaš da ja ovde živim i radim i znaš da bilo ko ko me zaprati na Instagramu da će biti optužen za teoriju zavere i da sam sve znao - rekao je Marko.

- Ermina se okrenula protiv tebe, jer je mislila da ćeš samo mene da napu**š, a da ćeš nju da vineš u nebesa - rekla je Sandra.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus


>