Elita 7

Parovi

ELITA 7: Maja Marinković podržala Aneli i urnisala Janjuša - on je monstrum! (VIDEO)

Maja Marinković, u rijalitiju ELITA 7, jasno je pokazala svoj stav i mišljenje o trenutnoj situaciji između Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša.

ELITA 7: Maja Marinković podržala Aneli i urnisala Janjuša - on je monstrum! (VIDEO) Foto: YouTube printscreen/Pink TVIako mnogi nisu očekivali, Maja je opisala Janjuša kao monstruma i podržala Aneli u ovoj teškoj situaciji u kojoj se našla pred kraj Elite.

"Mislim da je on jedan ološ, smrad. Ono što on svojim ponašanjem prikazuje ovde je klasično ponašanje monstruma", izjavila je Maja.

"Hoćeš 300 evra za suši?! Šta je piice, slino jedna?! Što se tiče ovog ološa koji vređa, mislim da je njegovo ponašanje prema Aneli jezivo, devojka je trudna.

"On je neko ko seje decu po rijalitiju, njegovi argumenti je da vređa da smo kue i tako dalje"
, dodala je Maja.


Foto: Printscreen Youtune/Pink

"Rekao je da imaš više abortusa nego razreda osnovne škole"
, istakao je Darko.

"To će morati da dokaže", odgovorila je Maja.

"I si se posle dva dana je**la sa Carem, to je istina", tvrdio je Janjuš.

"Filip je za tebe čovek... Ja te se ne bojim, ti tvoji poltroni što ti klimaju glavom, to možeš sa njima. Ne bojim te se, to moraš da shvatiš! Kada se to meni desilo, on je pričao kako ja lažem, kako se njemu pakuje priča, Taki je došao u studio i pokazao papire. Dok sam ja ležala na stolu, on se slikao sa Anom kako idu da kupe kolica za kuče. Otac desetogodišnje devojčice koji skida gaće na televiziji i kaže: 'Guz**e me svi', seje decu po rijalitiju, na šta liči ovo ponašanje?!", uzvratila je Marinkovićeva.

"Žena mi kupila trenerku kada sam došao, jer sam loš?! Ovo je smešno, došla mi u krevet posle svega ovoga, htela je sa mnom odnos posle svega ovoga", rekao je Janjuš.

"Ćerka gleda kako joj se tata skida na televiziji... Niti je dao novac, možda jeste poslao na žiro račun, proživela sam jako težak period. Osećala sam se odvratno, ja sada ovako pričam jer sam tako hladna kada je on u pitanju, odbolovala sam. Čak me je i vređao na sve moguće načine, kao što to i dalje radi" - rekla je Maja i nastavila

"Aneli će isto proći kao i ja. Njegova dela i reči su sušta suprotnost, sve radi u dogovoru sa ženom kod koje živi, od koje zavisi, jer su oni bolesni ljudi, prevaranti. Najveći folirant i emotivni manipulator za sve. U pravu je Sita i ja verujem, žena gleda realno. Kaže da nije vređao?! Kako nije, juče je rekao da joj je*e sestru. U ovoj situaciji sam 100 odsto na Anelinoj strani. Gde je ljudskost?! Devojka je trudna. Mora da pita bivšu ženu i taštu da li njegova partnerka može da bude trudna. To je bolest. To ti je ono donesi malo lovice kući, malo bruka. Svake godine se kupuje taj stan, nikako da ga vidimo. Evo Aneli priča nešto, pita ga, on kao: 'A ti?', odgovori čoveče. Ovi jazavci neka mu ćute, za bolje i nisu", zaključila je Maja.

 

Pročitajte još: Marko Janjušević Janjuš: Skandalozno ponašanje u rijalitiju šokiralo Aneli Ahmić!

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>