Svet

Region

Influenser Govind Sandhu rastužio pratioce: Otkrio da boluje od raka (VIDEO)

Influenser Govind Sandhu nedavno je šokirao svoje pratioce emotivnom objavom na društvenim mrežama. U ispovesti koja je dirnula mnoge, otkrio je da se suočava sa teškom dijagnozom raka. 

Influenser Govind Sandhu rastužio pratioce: Otkrio da boluje od raka (VIDEO) Foto: Instagram printscreen/govindsandhuNjegova hrabra otvorenost o izazovima koje trenutno prolazi izazvala je lavinu podrške i reakcija među zajednicom njegovih pratioca i prijatelja na društvenim mrežama.

"Imao sam otečeno koleno, iako sam mislio da je to zato što mi je koleno povređeno od gomile kada sam trčao u Hobartu na nekim stazama" - rekao i dodaje:

"Ali takođe samo jako loši bolovi u telu i znojenje i sve ono što bi vas navelo da mislim da je u pitanju grip ili Kovid. I tokom perioda od četiri nedelje, samo sam se pogoršao" - dodao je.
„Dug put je pred nama, ali ovo neće biti kraj moje priče. Ne može biti! Imam 38 godina, živeo sam najblagoslovenijim životom do sada i imam još mnogo toga da živim. Realnost je da imam priliku da se borim protiv ovoga, tako da ću uzeti pobedu tamo. Život je divan. Srećan sam i zahvalan sam na onome što imam" - dodao je. 

Fanovi, koje je veoma pogodilo ovo saznanje, pružili su mu podršku pored videa:

"Razbio si sve u šta si ikada uložio srce i um, druže. Ovo nije ništa drugačije" - glasio je jedan od komentara.

Kako je Roger Federe rasplakao Novaka Djokovića, pročitajte OVDE

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>