Region

Svet

Tanja Vojtehovski: Boki 13 je bio na probnom radu

Tanja Vojtehovski PR menadžer televizije, Pink izjavila je  da je i ona obaveštena da će makedonski voditelj Boki 13 u naredna dva dana napustiti Srbiju, kao i da je makedonski voditelj na televiziji Pink bio na probnom radu.

Tanja Vojtehovski: Boki 13 je bio na probnom radu



"Koliko sam obaveštena, Boki 13 će morati do petka da ode iz Srbije, a što se tiče njegovih daljih angažmana na TV Pinku, nek prvo sredi svoje papire, pa ćemo videti, nas sve ovo s njim u svakom slučaju ne remeti. On je kod nas bio u statusu probnog rada, biće emitovane još dve njegove emisije, to nam je praksa dok se ne uverimo da smo zadovoljni saradnjom i rejtinzima" - rekla je Tanja i dodala:

" Svuda u svetu niti je pravilo, niti je uobičajeno da od kompanije gde radite dobijete radnu dozvolu ili boravišnu vizu, već se za to brinu državni organi. Naravno da nam ne pada na pamet da proveravamo da li je neko sredio svoju dokumentaciju i da li propisno boravi i radi u Srbiji. Kad bude završio to što mora, videćemo da li ćemo nastaviti saradnju" – rekla je Tanja Vojtehovski.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>