Zvezde Granda

Parovi

Suprug pobednice Zvezde Granda o koncertu u Tuzli: Šejla nije bila rodjena kada su se dešavale neke stvari!

Nakon trijumfalne pobede u takmičenju Zvezde Granda 2024,  Šejle Zonić doživljava strašne napade, zbog čega se ponovo oglasio njen suprug Armin i otkrio da pobedničkog koncerta u Tuzli, neće biti.

Suprug pobednice Zvezde Granda o koncertu u Tuzli: Šejla nije bila rodjena kada su se dešavale neke stvari! Foto: Facebook printscreen/Armin ZonicŠejla, nova pobednica "Zvezde Granda", osvojila je srca publike i odnela ubedljivu pobedu, ali njen suprug, Armin Zonić, sada iznosi nove detalje. 

Armin je otkrio da ih niko od nadležnih nije kontaktirao u vezi sa organizacijom pobedničkog koncerta u njihovom rodnom gradu.

"Zamolio bih svoje prijatelje da mi više ne šalju linkove sa društvenih mreža gde poznati i nepoznati profili vređaju Šejlu i mene, stavljajući nas u kontekst rata i prošlosti" - započeo je Šejlin suprug, pa dodao:
"Šejla je u finalu otpevala dve bosanske sevdalinke! Kao akademski muzičar na regionalnom takmičenju je predstavila svoju Tuzlu, Sanski Most i BiH na veoma lep i moralan način, a mnogi vide samo mržnju koju imaju u sebi i to izbacuju kroz razne uvrede prema Šejli koja nije bila ni rođena kada su se mnoge stvari izdešavale. Ne mogu nikome reći koga će voleti ili mrziti, ali ne radite to preko naših leđa".

"I da, do sada nas od nadležnih niko nije kontaktirao za pobednički koncert u Tuzli tako da postoji šansa da se ne desi. Bavite se realnim problemima da nam barem u budućnosti bude život lakši, bolji, srećniji" - napisao je Armin Zonić na svom Fejsbuk profilu.

Šta je Šejla Zonić nakon pobede u Zvezdama Granda rekla za Svet Plus, pročitajte OVDE

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>