Region

Svet

Emira Kusturicu svi znate, a evo kako izgleda njegov unuk! (VIDEO)

Iako je ime Emira Kusturice širom sveta sinonim za filmsku genijalnost i umetničku viziju, malo se zna o njegovom privatnom životu, uključujući i članove njegove porodice.

Emira Kusturicu svi znate, a evo kako izgleda njegov unuk! (VIDEO) Foto: YouTube printscreen/SputnikMeđutim, nedavno je otkriveno kako izgleda njegov unuk, sin njegove ćerke Dunje Kusturice.

Iako je većina očekivala da će potomak ovog slavnog reditelja i scenariste biti skriven od javnosti, Janko je u jednom intervjuu otkrio kako se nosi sa time što je unuk slavnog reditelja.

"Biti unuk Emira Kusturice je veoma zahvalno, ali u onom pravom životu, socijalnom je veoma zeznuto. Treba često da ćutiš, kao zovem se Janko, ali ne izgovaram prezime. Često paziš s kim komuniciraš i sve to, ali i ako paziš, u svemu tome pronalaziš i veoma lepu stvar, a to je da možeš da nađeš dosta ljudi koji poštuju tvog dedu i dedin rad. Istovremeno će poštovati i mene kao ličnost. Ono kao, ti si Janko, jesi Kusturica, ali ja ću da te zovem Janko, jer si za sebe takav"- rekao je svojevremeno unuk slavnog reditelja u jednoj emisiji.
@minut_sa_mashom Biti unuk Emira Kusturice - zahvalno i zeznuto #jankokusturica #fotograf #emirkusturica #unuk #intervju #emisijamasai ♬ original sound - Minut sa Mašom

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>