Region

Svet

Sanju Vučić prozvali zbog naglaska, evo kako je odgovorila na kritike!

Sanja Vučić, poznata pevačica i bivša predstavnica Srbije na Evroviziji, nedavno je privukla pažnju javnosti zbog kritika upućenih na račun njenog naglaska. 

Sanju Vučić prozvali zbog naglaska, evo kako je odgovorila na kritike! Foto: YouTube printscreen/Pink TVU emisiji kod Ognjena Amidžića, Sanja je hrabro odgovorila na ove kritike i otkrila kako se nosi sa osporavanjem svog govornog izraza.

Iako je rođena u Kruševcu, Sanja je istakla svoj ponos na svoj akcenat i korene, uprkos čestim kritikama zbog toga što i dalje zadržava svoj kruševački naglasak, iako već godinama živi u Beogradu. Neke osobe smatraju da to radi namerno, kako bi stekla simpatije publike.

"Ja ne pričam da bih bila simpatična, jer bih u tom slučaju radije ćutala. Primila sam više zlonamernih komentara i osporavanja mog naglaska nego pohvala za simpatičnost. Negujem svoj akcenat jer volim svoje korene i ne stidim se toga. To je deo mene. Pričam onako kako mi je prirodno. Da promenim način govora i prihvatim šumadijsko-vojvođanski naglasak, osećala bih se kao da me nešto guši," rekla je Sanja Vučić.Sanja Vučić, jedna je od najomiljenijih domaćih pevačica, čije pesme broje milionske preglede na YouTube-u.
 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>