Zvezde Granda

Parovi

Zvezde Granda 2024: Finalista Miki Sekulovski otkrio da li je razočaran drugim mestom!

U velikom finalu popularnog muzičkog takmičenja "Zvezde Granda 2024," Miki Sekuloski je osvojio drugo mesto, ostavljajući mnoge da se pitaju kako se oseća povodom ovog ishoda. 

Zvezde Granda 2024: Finalista Miki Sekulovski otkrio da li je razočaran drugim mestom! Foto: YouTube printscreen/Pink TVUprkos velikim očekivanjima i podršci publike u Zvezdama Granda, Miki je otkrio da nije razočaran i da je srećan što je pobedu odnela njegova koleginica, Šejla Zonić.

"Nisam očekivao. Bio sam zadovoljan i sa tim što sam došao u finale, ali zahvajujem se svima ovom prilikom što ste glasali za mene. Prezadovoljan sam i spremam vam nove projekte– rekao je Sekulovski rekao je za Grand Miki, koji je nakon proglašenja pobednika jedva savladao emocije:

" Nisam očekivao da ću da dođem do superfinala, bilo je stresno i neverovatno, ali pregurao sam i zadnju pesmu"– rekao je pevač za Grand.

Kandidat iz Makedonije je jako srećan što je pobedila Šejla, jer je i ona bila u njegovom timu kod Cece."Kada je ostalo nas troje nisam znao ko će da pobedi, ali drago mi je zbog Šejle jer je ona jedan od najboljih, ako ne i najbolji vokal u ovom takmičenju, i što je iz mog tima"– objašnjava Sekulovski.

Miki otkriva i da li će nastaviti saradnju sa Cecom.

"Pričali smo i nastaviću saradnju sa njom. Možda se desi neki duet, meni će biti vrlo drago da se uradi nešto sa mojim i njenim pevanjem i ako prihvati biće mi drago"– otkrio je Miki.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>