Region

Svet

Veliko slavlje u porodici Dragane Mirković: Rođendan ćerke Manueli donosi radost!

Porodica Dragane Mirković i Tonija Bijelića ima poseban razlog za slavlje. Iako su odlučili da se razvedu, danas je poseban dan za njih, jer njihova ćerka Manuela slavi rođendan.

Veliko slavlje u porodici Dragane Mirković: Rođendan ćerke Manueli donosi radost! Foto: Printscreen Youtube/Hype TV
Dragana Mirković i Toni Bijelić slave rođendan ćerke Manuele. Upoznajte detalje o slavlju, elegantnoj dekoraciji i emotivnim porukama ponosnih roditelja.


Porodica Dragane Mirković i Tonija Bijelića danas slavi poseban događaj – rođendan njihove ćerke Manuele. Iako su Dragana i Toni nedavno stavili tačku na svoj brak koji je trajao 24 godine, ovaj datum ostaje značajan za njih.

Na Instagramu, Toni je podelio emotivnu poruku za svoju ćerku: "Srećan rođendan, princezo. Tatina najveća ljubav", uz zajedničku fotografiju koju je Manuela kasnije podelila na svom profilu. Dragana je takođe izrazila svoje emocije putem društvenih mreža: "Manuela, srećan ti rođendan, sunce moje. Volimo te najviše", napisala je pevačica uz fotografiju s Manuelom.

Dragana je pokazala i elegantnu dekoraciju pripremljenu za proslavu, koja je uključivala bogatu trpezu i balone okačene na zidu, dodajući čarobnu atmosferu slavlju. Toni, koji se nakon razvoda retko pojavljuje u medijima, objavio je slike sa svog odmora u Italiji, gde je uživao u kafi i pozirao sa zmijom.Toni Bijelić s ćerkom Manuelom na proslavi rođendana.
Foto: Printscreen Instagram/ tonibijelicU nedavnom intervjuu, Dragana je ponovo progovorila o razvodu s Tonijem: "Jedino što sam imala da kažem ja sam rekla, to je bilo negde sredinom marta. Posle toga reč jednu nisam rekla niti sam bilo šta drugo uradila, nema potrebe za tim," rekla je Dragana. Naglasila je da su joj deca, sin Marko i ćerka Manuela, najvažnija u životu: "Vodim računa o svojoj deci. Kao što sam i rekla u svojoj objavi, ostajem verna svojoj porodici, volim lepe stvari."

Dragana je dodala da ništa ne može promeniti njenu ljubav prema ljudima: "Mogu ljudi da mi urade nešto loše, ja ću uvek voleti ljude, ne mogu nikada postati ogorčena žena. Samo mogu sve više da volim."

Ovaj poseban rođendan bio je prilika da Dragana i Toni pokažu koliko im je porodica važna, čak i nakon rastanka.

Možda vas interesuje:
Žika Jakšić oduševljen Tanjom Savić: Kada bih se ženio ponovo, oženio bih tebe!
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>