Zvezde Granda

Parovi

Zvezde Granda 2024: Otkrivena tajna! Ovo se nikada nije dogodilo u finalu takmičenja

Pobednik Zvezde Granda 2024 je Šejla Zonić, a sinoć se dogodilo nešto potpuno nesvakidašnje, što do sada nismo imali prilike da vidimo u popularnom takmičenju.

Zvezde Granda 2024: Otkrivena tajna! Ovo se nikada nije dogodilo u finalu takmičenja Foto: YouTube printscreen/Pink TVKada je izabrano top šest finalista, malo ko zna da se do sada u Zvezdama Granda nikada nije desila situacija da se za top tri superfinale bore pet devojaka i samo jedan muškarac. Ova neobična dinamika unela je dodatnu napetost i uzbuđenje među takmičarima i publikom.

Još jedna zanimljiva činjenica je da je tokom izbora pobednika stiglo preko 520.000 SMS poruka. Ovo je rekordna brojka u istoriji Zvezda Granda otkako publika bira pobednika.

Ovaj neverovatan odziv publike pokazuje koliko je takmičenje postalo popularno i koliko su gledaoci bili angažovani u podršci svojim favoritima.

Šejla Zonić nije samo osvojila titulu pobednika, već je ušla u istoriju Zvezda Granda kao deo najneobičnijeg i najuzbudljivijeg finala do sada. "Očekivala sam pobedu, ali sam se plašila da do kraja verujem u to. Još nisam svesna i trebaće mi nekoliko dana da doživim to lepo što se desilo," rekla je Šejla za portal Svet Plus.Ova sezona Zvezda Granda biće upamćena po mnogim prvim stvarima i rekordima, a Šejla Zonić i ostali finalisti nastaviće da inspirišu i osvajaju srca publike širom regiona.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>