Svet

Region

Eric: Kriminalistička drama koja osvaja publiku širom sveta! (VIDEO)

Upoznajte novu Netflixovu kriminalističku dramu "Eric"! Ova serija, koja je trenutno najgledanija na platformi, prati potragu oca za nestalim sinom u 80-im godinama u Njujorku. Spremite se za napetu priču i izvanrednu glumu u ovom intrigantnom ostvarenju.

Eric: Kriminalistička drama koja osvaja publiku širom sveta! (VIDEO) Foto: Printscreen Youtube/Netflix



Otkrijte zašto je serija "Eric" postala hit na Netflixu! Pratite uzbudljivu priču o Vincentu Andersonu, poznatom lutkaru koji tragom nestanka svog sina pokušava razotkriti tajne 80-ih u Njujorku. Uživajte u izvanrednoj glumi Benedicta Cumberbatcha i Gaby Hoffman u ovoj napetoj kriminalističkoj drami koja će vas ostaviti bez daha!


Serija "Eric" je trenutno najgledanija na Netflixu, privlačeći gledaoce da je odgledaju u jednom dahu. Ova kriminalistička drama, delimično zasnovana na istinitim događajima, prati priču o Vincentu Andersonu (tumači ga Benedict Cumberbatch), poznatom lutkaru koji je kreirao popularnu dečju emisiju "Dobro jutro, Sunshine". Kada mu nestane devetogodišnji sin Edgar, Vincent upada u očaj i očajnički pokušava da ga pronađe. Uz pomoć Edgarovih crteža "Erica", plavog čudovišta, Vincent se posvećuje izradi lutke u nadi da će privući pažnju i pronaći svog sina.


Možda vas interesuje:
Dug moru 4 epizoda 12: Ja ću kako moram! (VIDEO)



Eric serija - drama -krimi
Foto: Printscreen Youtube/Netflix


Paralelno pratimo i priču Vincentove supruge Cassie (Gaby Hoffman) i glavnog detektiva Michaela Ledroita (McKinley Belcher III), koji istražuje slučaj nestanka mladića od pre deset meseci. Kroz priču o nestanku i istrazi, serija nas vodi kroz 80-e u Njujorku, prikazujući rast kriminala, epidemiju beskućništva, AIDS i homofobiju, dok postavlja pitanje gde su zapravo prava čudovišta u tom haotičnom svetu.


Možda vas interesuje:
Važno je otići sa stilom: Nezaboravne poslednje reči slavnih ličnosti!



Iako tematski teška, serija je zarazna za gledanje. Cumberbatch je izvanredan u ulozi oca koji se suočava sa gubicima, dok Hoffman sjajno tumači suprugu koja se bori sa porodičnim problemima. Njihove scene svađa su izuzetno uverljive. Serija uspešno dočarava atmosferu Njujorka 80-ih i uvlači nas u priču kroz autentične likove i dobro izrađeni scenario.

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 


Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>