Zadruga

Parovi

Filip Car progovorio o raskidu sa Aleksandrom Nikolić: Evo šta je razlog za naš drugi prekid!

Nakon kratkog perioda zajedničkog života sa svojom ćerkicom Lorenom, popularni par Aleksandra Nikolić i Filip Car suočio se s novim izazovom - ponovnim raskidom veze. Iako su mnogi smatrali da će dolazak bebe u njihov život ojačati njihovu vezu, čini se da su se stvari razvile drugačije.

Filip Car progovorio o raskidu sa Aleksandrom Nikolić: Evo šta je razlog za naš drugi prekid! Foto: YouTube printscreen/Pink TVFilip Car nedavno je dao izjavu za Pink u kojoj je otvoreno progovorio o razlozima koji su doveli do njihovog drugog raskida. Njegove reči bacile su novo svetlo na situaciju, pružajući uvid u unutrašnje dinamike njihovog odnosa i razloge za ponovni prekid.

"Nažalost, u trendu je čim se ne slažeš ili porečkaš sa partnerom da blokiraš ga na vacapu ili Instagramu, pa onda čim se probudim zbog njenog blokiranja dočeka me pun inboks na svim platformama! Ali dobro, to valjda tako mora biti. Nervoza je iskreno dok se ne završi sva procedura i dok ne dođe sa Leonom u Crikvenici. Živimo u državama gde je lakše otići na mesec nego brzo završiti svu potrebnu dokmentaciju za dete, jer države zvane "još jedan papir", uvek još nešto zahtevaju i onda je malo napetost. Nisu naše svađe više toliko zanimljive dušebrižnicima da uopšte trebate da pišete o tome. Biće nama se okej kada se ovako kao deca blokiramo, ali zaista smo dosta sazreli i dosta se proimenili na bolje oboje, voleo bih kada ovakvim potezima ne bi skretali pažjnu na nas, ali je**ga, šta da radim" - rekao je Car za Pink.rs.Iako detalji nisu sasvim jasni, izjava Filipa Cara na Pinku sigurno će privući pažnju javnosti i izazvati nagađanja o tome šta se tačno dogodilo između Aleksandre i Filipa.

Sada ostaje da vidimo kako će se ova priča dalje razvijati i da li će popularni par pronaći način da prevaziđe ove izazove u budućnosti.


Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus


>