Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija, Ribe!

Nedeljni horoskop prvi deo za period od 3. juna do 9. juna 2024. godine! Ako ste Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija ili Ribe, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja u narednih sedam dana.

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija, Ribe! Foto: Pixabay
Šta vam to predviđa nedeljni horoskop u prvoj nedelji juna saznajte u nastavku...


VAGA

Hrana

Pravi je trenutak za promene po pitanju ishrane. Ne kažem da će biti lako, ali ćete time kako se osećate i kako izgledate – vrlo brzo biti više nego zadovoljni! Izbegavajte prženu hranu i slatkiše.

Ljubav

Period je dobar za planiranje putovanja sa partnerom, za više zajedničkih interesovanja, pozitivnih dešavanja, za više strasti. Dobar je da poboljšate komunikaciju I da se lakše dogovarate. Ono što je minus u ovim danima jeste što ste oboje malo na svoju ruku, što ste oboje nestrpljivi I što vas je lako izbaciti iz takta. Sa malo takta I više razumevanja – ni ovo ne bi trebalo da predstavlja problem. Slobodne Vage – ovo je na prvom mestu period kada trebate da uživate u životu I u svim lepim dešavanjima koje on donosi. Ljubavne veze započete u ovom periodu biće komplikovane, ali dosta trajnog karaktera.

Posao

Sedmica sa dosta obaveza I odgovornosti je pred vama. Poslovni segment zahteva od vas posvećenost, koncentraciju I strpljivost, što vam sigurno povremeno može teško pasti – ali pošto će rezultata biti, u njima ćete pronalaziti motiv I volju da sve obavite do kraja. Izuzetno povoljna nedelja za početak pregovora ili poslovne šanse I projekte koji se vezuju za inostranstvo, državne I javne ustanove. Što se finansija tiče – budite obazriviji sa troškovima, umete itekako da preterate.

Zdravlje

Moguće su prehlade I alergije. Starije Vage – hronične tegobe.


 

ŠKORPIJA

Hrana

Promene u vašem apetitu ne uspevate da kontrolišete. Borite se sa tim kako znate, a u međuvremenu – ne preskačite povrće, ribu, voće. Slatkiše izbegavajte koliko god je to u vašoj moći.

Ljubav

I voljena osoba I vi ste prilično okupirani poslovno – materijalnom stranom života I obavezama u tim sektorima – što će jednim delom uticati na vaš ljubavni život. Ne očekuje se neka posebna problematika, samo višak umora I manjak zajedničkih, opuštenih trenutaka. S druge strane – ti momenti kada uspevate da poklonite vreme jedno drugom – biće sa dosta dobrom energijom, osmesima I strastima. Slobodne Škorpije – strasti su naglašene kod vas I jaka hemija vas može uvući u odnos sa osobom koja bi vam u popriličnoj meri zakomplikovala život I donela snažnu, ali sa velikim oscilacijama emotivnu priču.

Posao

Popriličan “zamor materijala” je prisutan kod vas, pa bi Škorpije trebale da ozbiljno razmisle makar o kraćem odmoru I sklanjanju od naporne I presirajuće poslovne svakodnevice. Stoji da je ovo period kada se dokazujete (I drugima I sebi), stoji das u vaše ambicije sada jake, stoji da on više nego pozitivno utiče na vaše finansije – ali bi bilo dobro dati I telu I duhu više odmora. U ovoj sedmici stoji mogućnost novog poslovnog angažmana ili dosta važnog projekta koji može da se vezuje I za inostranstvo.

Zdravlje

Umor, hroničan.

 

STRELAC

Hrana

Upali ste u fazu pomalo jednolične ishrane, a ni apetit vam nije baš najbolji. Obogatite svoje obroke prvenstveno povrćem, žitaricama, orašastim plodovima, mlečnim proizvodima .

Ljubav

Ne dozvolite da vam dobar period I lepa dešavanja sa voljenom osobom koja su sada više nego aktuelna pokvare neke situacije vezane za posao ili starije članove porodice. Ukoliko odnos sa voljenom osobom nije do kraja uobličen I definisan, dobar je trenutak za ozbiljnije odluke I korake u vašoj vezi. Generalno gledano – neke okolnosti sada baš I neće biti na vašoj strani, ali suština odnosa je više nego stabilna, vaša veza može da napreduje, da raste. Slobodni Strelčevi – iako ova nedelja može igrom slučaja da vas podseti na staru simpatiju ili čak “donese” bivšeg partnera – ne preporučuje se da tumarate hodnicima prošlosti. Nove ljubavne prilike su pred vama, u jednom ste sjajnom I dinamičnom, zabavnom periodu.

Posao

Ova sedmica u poslu donosi jedan kratak trenutak predaha, blago rasterećenje – ali ne računajte da će ovo trajati posebno dugo – već sledeće sedmice ponovo ćete biti “u mašini”. Sada će stvari funkcionisati jednostavnije – mnogo brže će se obaveze završiti, mnogo lakše sve obaviti – a vi ćete biti pod posebno dobrom energijom I u naletu optimizma. Ova nedelja može najaviti vrlo ozbiljnu poslovnu saradnju ili projekat koji će vrlo brzo u potpunosti zaokupiti vašu pažnju, ali vam dati I priliku da napredujete.

Zdravlje

Dobra zdravstvena situacija.

 
DNEVNI HOROSKOP
Možda vas intersuje:
Mesečni ljubavni horoskop za JUNJARAC

Hrana

Potrebno vam je više energije, pa biste mogli da pored standardnih obroka, ubacite makar jednu užinu. To može biti  salata, ali i miks orašastih plodova i sušenog voća ili kombinacija jogurta i kiselog mleka sa svežim voćem i medom.

Ljubav

Obaveza I oko posla ali I oko porodice će biti previše, a vaša organizacija neće biti savršena pa ćete se naći u raskoraku – jer nećete znati kako da podelite vreme I na ono što morate, ali I na ono što volite. Odnos sa voljenom osobom tako može tokom ove sedmice postati “kolateralna šteta” I biti potisnut, što je malo verovatno da će prijati dragom vam biću (a ni vama neće). Zato vikend koristite da pobegnete zajedno od svih obaveza. Slobodni Jarčevi – u fazi ste koja ne pogoduje posebno ljubavnom životu. Jednostavno rečeno – okupirani ste drugim stvarima. Eventualno bi moglo postojati neko koketiranje.

Posao

Sada je potrebna vaša posebna pažnja I odgovornost u poslu – a vama previše obaveza pomalo rasipa pažnju, pa nije čudo ukoliko u ovom periodu budete imali par propusta ili kašnjenja. Ovo nisu nerešive situacije, ali ipak pokušajte da se fokusirate, najpre na prioritetne obaveze. Sa druge strane gledano – ovo je period kada dobijate povoljne informacije ili najave promena na radnom mestu koje vam odgovaraju. Neki Jarčevi mogu dobiti posebno značajan poslovni projekat. Novac – prilično dobro.

Zdravlje

Stariji mogu imati hroničnih poteškoća. Mlađi – manji pad imuniteta.

 

VODOLIJA

Hrana

Dobar je momenat da uvedete promene i steknete zdravije navike. Preskakanje obroka i obroci „zbrda-zdola“ čisto da biste utolili glad ne spadaju u ovu kategoriju. Ne zatrpavajte emocije slatkišima.

Ljubav

I posao i obaveze i neke porodične zavrzlame i povremena tenzija oko novca – sve su to usputne stavke koje tu i tamo mogu doneti napetost, ali koje neće imati uticaja na vaš ljubavni život koji je u ovim danima pun dešavanja, dobre energije i pozitivnih iznenađenja. Zajednički trenuci voljene osobe i vas biće obojeni živošću, radošću, lepršavošću, strašću, ljubavlju. Planirajte odmor, putovanje, bitne korake u vašem odnosu – sve to sada možete. Slobodne Vodolije – neko koga poznajete od ranije (to može biti stara simpatija ili bivši partner) može igrom slučaja „svratiti“ u vaš život. Da li ima mogućnosti i za nove ljubavi? Da, itekako!

Posao

Voljni momenat je jak, elana I motiva za posao imate više nego dovoljno – već duže vreme unazad imate snažan poslovni tempo I pregršt dešavanja na dnevnoj bazi, pa ni ova nedelja neće biti drugačija. Sve će funkcionisati kao dobro podmazana mašina, odnosi sa kolegama I saradnicima će biti uz dobru komunikaciju I podržavanje – jedino što bi vam moglo pokvariti sreću jeste talas troškova I izdataka, pa ćete imati utisak da koliko god da zaradite – novac vam samo prođe kroz prste.

Zdravlje

Starije Vodolije mogu imati probleme sa koštano zglobnim sistemom, mlađima – alergije, problemi sa kožom.

 

Da li imate pogrešan horoskopski znak?
RIBE

Hrana

Nervoza jede vas, a vi umesto da pokušate da joj otežate time što ćete se hraniti normalnije, radite na svoju štetu. Potrebni su vam proteini, vitamini, minerali – sve ono što možete naći u „redovnoj“ hrani, a ne onoj brzoj ili slatkišima.

Ljubav

Ljubav, ali I porodični odnosi će vam jednim delom biti izvor radosti I dobre energije, a drugim – izvor briga I nezadovoljstva. Ovih dana imate koktel osećanja I dešavanja, ali ono što je sigurno je da će vam sva ona davati motiv, buditi vas I motivisati – da u lepim situacijama uživate a da one izazovne –rešavate. Komunikacija je sada stavka od izuzetne važnosti između voljene osobe I vas, pa izvolite – ili šapućite na jastuku, ili pravite planove I dogovarajte se. Slobodne Ribe – postoje neki kontakti koji vam prijaju, ali za sada je najbolje da sve to ostane samo u zoni flertovanja I koketiranja. Ne žurite.

Posao

Novac vam dolazi, ali na žalost I odlazi istim tempom – stavka koja tokom ove sedmice “guta” najviše novca jesu porodica, dom I ukućani. Ne troškarite bespotrebno I planirajte kupovine, ali ono što se mora platiti I uložiti – mora se. Poslovno – organizacija obaveza vam ovih dana baš I nije jača strana – ili je obaveza previše ili vi tu nešto ne radite kako treba. Ne ostavljajte one najzahtevnije obaveze za kraj radnog vremena – njih uvek odradite prve, sve ostalo će ići mnogo lakše.

Zdravlje

Može doći do aktivacije hroničnih oboljenja, posebno onih koja se vezuju za vratni I rameni deo kičme, kao I noge. Moguće su povremene alergije.

Možda vas interesuje:
Mesečni horoskop za jun 2024 godine!

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom


>