Region

Svet

Severina: Jadna sam, mene niko ne voli (Video)

Usamljena Severina u prljavoj haljini čisti pod i plače zbog toga što je sama i što je niko ne želi. Nije reč o najnovijoj vesti, već o šali u danima karnevala.

Severina: Jadna sam, mene niko ne voli (Video)



Severina je na svojoj službenoj Facebook stranici objavila šaljivi skeč, emitovan na slovenačkoj Pop TV, u kom je maskirana u Pepeljugu.

"Šta je ovo, svi su srećni, samo sam ja jadna, mene niko ne voli", plače nesrećna Severina-Pepeljuga na snimku i doziva muškarca svojih snova. Seve je tako podsetila obožavatelje, kojih na Facebooku ima preko 160.000, na svoje glumačke veštine gde je  uverljivo odglumila ženu nesrećni u ljubavi, iako joj u privatnom životu na tom polju sve ide glatko.

Osim u ljubavi, Severini ide dobro i na poslovnom planu. Uskoro će održati koncert na Zagrebačkom karnevalu, a u subotu će pevačica biti u tročlanom žiriju, uz Tončija Huljića i Andreja Babića koji će u finalu emisije "Idemo na Eurosong" birati ko će predstavljati Hrvatsku u Dizeldorfu. Severina je bila i u slovenačkom žiriju, uz Mojcu Mavec i Darju Švajger.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Severina

Povezane vesti:


>